Cum găsești o firmă contabilitate potrivită pentru afacerea ta?

0
934
 
Un contabil sau o firmă contabilitate face mai multe pentru tine decât ți-ai putea imagina

Birocrația din România este atât de stufoasă încât o firmă care dorește să se dezvolte constant nu ar putea să treacă de aceste etape birocratice fără ajutor. Fie ai nevoie de contabilitate sau de servicii de consultanță. Indiferent de nevoie, un contabil bun face diferența.

 

Cum și unde găsești o firmă contabilitate?

 

Dacă acum ți se pare complicat să găsești o firmă contabilitate sector 6, probabil că nu ai stabilit foarte clar care sunt nevoile tale în raport cu acest tip de servicii. Ce ai nevoie de la un contabil? Care sunt sarcinile de care acesta trebuie să se ocupe? După ce ai stabilit aceste nevoi, vei știi unde și cum să cauți un contabil.

 

Cele mai bune soluții pentru o firmă contabilitate vin mereu din partea prietenilor sau cunoștințelor, adică din recomandări. O altă sursă foarte bună de contacte pentru o firmă contabilitate poate fi internetul, dar ai grijă la reviews și ce reputație are acea firmă.

 

Cum le deosebești?

 

Dacă tot suntem aici, este important să știi la ce să te uiți și cum să iei decizia atunci când alegi să încheie un contract. O firmă de contabilitate trebuie să aibă recenzii și referințe. Mai bine să aibă 50% recenzii negative și 50% recenzii pozitive decât să nu aibă deloc. Măcar așa vei știi că există flux de clienți. Dacă vei colabora cu o firmă destul de mare, poți chiar să programezi un interviu înainte pentru a stabili dacă aveți sau nu lucruri în comun.

 

Prețuri mari = Firmă competentă?

 

Gradul de competență pentru o firmă contabilitate se stabilește în baza calității serviciilor oferite. Dacă cerințele tale sunt îndeplinite, foarte bine delimitate și sunt stabilite foarte clar contractual, atunci firma își merită banii. Este important ca tu să știi ce vrei de la o astfel de firmă. Dacă livrează conform așteptărilor, banii sunt imediat justificați.

 

Concluzie

 

Într-o colaborare cu o firmă contabilitate, partea ta este 50%. Ești obligat să știi ce vrei și să faci acest lucru foarte clar. Dacă îți respecți îndatoririle, vei avea o colaborare de succes.

 

Articol: https://shop-mag.ro/

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.