Viata si sanatatea noastra sufera din cauza mobilierului de acasa! Iata ce trebuie sa stii:

0
1943

Te-ai gandit vreodata cu atentie la importanta locuintei tale? Caminul in care locuiesti ar trebui să fie „mângâierea ta” impotriva intregului stres al lumii exterioare. De aceea, este absolut necesar sa iti creezi si sa iti decorezi acest spatiu de locuit exact așa cum doresti. In caz contrar, vei suferi pe mai multe planuri – stilul tau de viață va fi tot mai putin sănătos, atât mental, cât și fizic. Din fericire, cu un mobilierul potrivit, acasa te vei putea relaxa și vei reusi sa lasi grijile … la ușă. Amenajarea interioara si mobilarea este o modalitate excelentă de a-ti scoate în evidență creativitatea si de a gasi cheia pentru a avea o casă mai fericită.

 

  • Confortul fizic, primul obiectiv

Pentru majoritatea oamenilor de azi, mobilierul din casa a fost ales pur și simplu pentru ca se potrivește cu o tematica, un stil ori o schemă de culori. Cu toate acestea, dacă nu pui deloc pret pe confort cand faci cumparaturi de mobila, vei regreta in viitor. De exemplu, dacă suferi de dureri de spate, alegerea unui fotoliu, a unui scaun de birou ori a unei saltele iti poate crește cu adevărat nivelul de confort de acasă. Asadar, confortul ar trebui să fie un factor important atunci când alegi mobilier. In plus, sa ne gandim si la ceilalti – daca ai piese de mobilier incomode in living, atunci nici invitatii tai nu se vor simti bine. Iar acest lucru se va resimti, la fiecare vizita sau la fiecare petrecere. 

  • O memorie mai buna

Sa fim din nou …practici: avem nevoie de un somn bun. Cu puțini bani în plus, poți cumpăra un set confortabil de dormitor, ce sa creeze o atmosferă relaxantă. Daca esti relaxat, vei avea un somn bun – lucru ce contribuie la o memorie îmbunătățită si o vitalitate reimprospatata. Simti ca iti pierzi mințile din cauza stresului sau a îmbătrânirii? Ai nevoie de mai multa odihna. Cu cât te simți mai odihnit, cu atât vei fi mai activ. Exercițiile fizice sunt o modalitate excelentă de a scăpa de stres, iar un somn adecvat iti va oferi energia de care ai nevoie pentru a face mișcare.

  • Starea de spirit conteaza mai mult decat credeam

Poate si tu esti la fel ca milioane de oameni – vii acasă după o zi lungă de muncă, nervos și iritabil. Daca te intorci in fiecare seara intr-o casă mobilată necorespunzător, lucrurile vor merge si mai rau. Cum asa? Oamenii de stiinta au aratat ca atunci cand adaugi confort, culoare și bun-gust, poti sa ai parte de cel mai bun medicament, ce te va face sa te simti mai bine rapid. Indiferent de stilul pe care îl apreciezi sau de piesele de mobilier ce te fac să te simți fericit, ai pânza perfectă … chiar în casa ta!

Incepeti chiar acum cumparaturile la Dumonde.ro, magazinul online de mobila si decoratiuni preferat de zeci de mii de romani!

  • Productivitate, satisfactie si stima de sine

Deși s-ar putea să nu realizezi asta la început (chiar dupa mobilarea casei), aceste obiecte de pot ajuta la creștere a stimei de sine. Să știi că ai bun-gust (în comparație cu altii ori cu tendințele actuale), iti va crește bunăstarea generală. Indiferent de stilul tău, decorarea locuinței tale cu un mobilier minunat poate duce la fericire, ceea ce poate duce la creșterea productivității în alte domenii ale vietii.

  • O impresie placuta pentru oaspeti

Nu inseamna ca esti egocentric daca iti pasa de parerea celorlati, daca vrei sa fii apreciat sau respectat! O modalitate de a atrage admiratia celorlalti este prin a avea o casă sau un apartament frumos decorat. Odată ce apartamentul/casa ta este complet mobilata, vei observa diferenta de perceptie. Unii dintre prietenii tăi poate chiar vor veni la tine pentru sfaturi de decorare, in incercarea de a aduce aceeasi atmosfera relaxantă și confortabilă in caminul lor. 

Dacă nu ai abilitatile unui designer interior de top, nu fii descurajat – apeleaza la ajutorul prietenilor, soților sau familiei pentru a te ajuta să iti configurezi caminul.

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.