Living-ul si holul: spatiile ideale pentru tablouri dimensiuni mari

0
891
Modul profund in care tablourile reusesc sa redea peisaje ale naturii, flori sau imagini abstracte este foarte placut de privit. Fiecare persoana isi doreste ca locuinta sa fie amenajata la cele mai inalte standarde stilistice pentru a crea, pe de o parte confort si, pe de alta parte, senzatia de armonie si relaxare.
 
 
 
 
 
 

 

Living-urile si holurile de mari dimensiuni au nevoie de obiecte de decor pe masura. Alegerea unor tablouri dimensiuni mari este solutia perfecta pentru peretii acestor spatii. Minimalismul poate fi si el integrat cu succes prin intermediul altor piese decorative. Ideal ar fi ca in aceste doua spatii sa creati un echilibru si sa incercati sa va orientati catre elemente ce apartin aceluiasi stil.

Imaginea unor tablouri cu flori transpusa pe panza groasa de bumbac a tablourilor de mari dimensiuni este des aleasa de clienti. Eleganta unui astfel de tablou sta in modul calitativ in care sunt aplicate culorile pe panza ce redau aproape identic un tablou original. Giclee este procedura de inalta tehnologie utilizata in printarea imaginilor intr-o maniera aparte.

Un tablou este capabil sa transmita emotie si sentiment pentru privitorii care ii acorda importanta necesara. Aceste obiecte atat de placute din punct de vedere vizual sunt capabile sa infrumuseteze spatiile in care sunt expuse si sa schimbe total aspectul. Ideea de „acasa” este des asociata cu sentimentele de liniste, caldura si buna-stare, iar tablourile ce infatiseaza atat de fidel imagini din natura sunt ideale pentru a sustine aceasta asociere.

Tablouri dimensiuni mari – modalitatea potrivita de a pune in lumina spatiile de locuit

Desi poate parea mai simplu de decorat o casa ce are spatii de mari dimensiuni decat o casa cu perimetru mic, in ambele cazuri va trebui sa va solicitati spiritul creativ. Pentru ca ceea ce este original este intotdeauna mai frumos decat ceea ce este arhi-popular, modelele de tablouri dimensiuni mari la GaleriaQ sunt creatii 100% originale, pictate cu tableta grafica, tocmai pentru a sustine acest principiu.

Tablourile de dimensiuni mari sunt acele modele cu dimensiuni de 100 cm sau chiar peste. Astfel, chiar si peretii cei mai mari se pot bucura de un decor inedit. Alaturi de alte obiecte de decor, precum si de mobilierul ales, locuinta dumneavoastra va prinde un contur fabulos. Pentru a va bucura pe deplin de ceea ce un tablou este capabil sa transmita, trebuie sa aveti suficient spatiu pentru a-l putea admira de la distanta.

Pictura este o arta, iar redarea acesteia sub forma de arta digitala moderna alcatuieste una dintre cele mai inovative tehnici. Pentru fanaticii peisajelor de natura, acestea pot fi redate cu mare succes chiar in dormitorul dumneavoastra. Tablourile de mari dimensiuni se potrivesc de exceptie si pentru dormitoarele cu spatii generoase.

Natura este, ea insasi, o forma de arta. Nuantele sezonului tomnatic, spre exemplu, sunt cunoscute ca fiind deosebite. Tablourile de dimensiuni mari ce reproduc peisaje de toamna sunt printre cele mai cautate. Caramiziul, auriul sau aramiul se imbina la perfectie intr-o imagine desavarsita a unui peisaj tomnatic.

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.