Pictura pe numere și goblenuri cu diamante, un pas către starea de bine

0
1318

Ai observat cum majoritatea oamenilor își găsesc refugiul din cotidian chiar în artă? Pictura, dansul, sculptura, muzica, toate acestea ne deconectează de la viața reală și ne ajută să ne creăm propria noastră lume.

 

 

 

Te tentează să te apuci de o activitate artistică dar nu ai încredere în talentul tău? Arta nu cere decât pasiune și dăruire totală. Și materiale potrivite și calitative. Apoi, dorința de a continua vine de la sine.

                                                                    Sursa de imagine: Picteazapoza.ro

Dezvoltă-ți simțul artistic sau redescoperă plăcerea de a picta

Pictura este o soluție inedită de a reduce epuizarea psihică și plictiseala. Îți antrenezi puterea de concentrare, te joci cu nuanțele ca în vremurile copilăriei, creezi și te distrezi alături de copilul tău și la final obții satisfacția unui tablou realizat chiar de mâinile tale.

                                                                              Sursa de imagine: Picteazapoza.ro

Pictura pe numere e ca și cărțile de colorat pentru adulți. Te concentrezi asupra mișcărilor mâinilor, culorile te vor cuceri și îți vor încânta sufletul, iar încet, încet, un tablou prinde viață. Tablourile sunt numerotate, iar fiecare număr corespunde unei culori. Tabloul este realizat de îndată ce aplici culoarea aferentă fiecărui număr. Cât de simplu!

În funcție de preferințe, tablourile pot ilustra: animale, obiecte, peisaje naturale sau orașe, plus multe altele. Pictura cu numere este prilejul de a petrece timp de calitate alături de familie sau de ce nu, de a oferi cuiva drag un cadou personalizat.

Oferă casei tale strălucirea diamantelor cu tablouri inedite realizate de tine

Un kit inovator pentru goblenuri cu diamante din plastic, devine calea prin care hobby-urile tale ating un nou nivel. Arta tablourilor cu diamante este similară cu principiul după care funcționează pictura pe numere. Diferența o face rezultatul mai provocator, mai spectaculos, mai…strălucitor. Acest tip de pictură include mici porțiuni de tip “diamant” pentru modele colorate care sclipesc. Realizarea unui goblen cu diamante este activitatea ideală pentru orice categorie de vârstă. Goblenul prinde culoare de îndată ce lipești primele diamante în spațiul indicat de schemă pe pânza de lucru. Modelul final este deja imprimat pe pânză, iar diamantele se lipesc cu instrumentul și ceara incluse în kit.

                                                       Sursa de imagine: marketlan / Shutterstock.com

Ți-ai dori pentru casa ta un decor diferit față de ceea ce îți oferă piața? De ce nu-l obții tu cu un goblen cu diamante făcut chiar de tine? 

Aceste goblenuri îți vor personaliza livingul, vor înfrumuseța biroul de lucru și vor face căminul mai primitor. Variantele disponibile cuprind nișe pentru toate gusturile: flori, natură moartă, religie și multe altele. Tabloul realizat va contribui la confortul camerei tale.  

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.