Prostia a invadat și sufocat țara, mai ales după anul 2000, când a început distrugerea sistematică a învățământului românesc

0
1565
 

La ce mă gândesc? Să-mi ridic în cap toată fauna conducătoare din România, semianalfabetă sau analfabetă, mincinoasă, hoață, iresponsabilă, fără nici un principiu și fără cei șapte ani de acasă, pentru că bunicii lor au murit, iar părinții, foști securiști și activiști ai partidului comunist, nu puteau să-i îndemne decât să trăiască fără principii și fără nici o moralitate. 
Sindromul P.L.M.H.I. distruge țara cu repeziciune, deși eliminarea lui este posibilă, dacă se vrea acest lucru, dar din motive care îmi scapă, nici poporul român nu vrea eliminarea lui.
Prostia a invadat și sufocat țara, mai ales după anul 2000, când a început distrugerea sistematică a învățământului românesc, care să producă rebuturi ce pot fi ușor manipulate. Că sunt și produse de calitate, nimeni nu neagă acest fapt, dar sunt prea puține, în timp ce marea masă este formată din rebuturi funcționale. Din păcate, cu asemenea majoritate, democrația nu mai are nicio șansă, iar manipularea, minciuna, hoția și iresponsabilitatea domină autoritar viața românilor. Cu toate acestea, nimeni nu face nimic, deși posibilități există!
Revigorarea învățământului cere timp, iar primul pas care trebuie făcut este depolitizarea lui. Pentru eliminarea minciunii, politicienii care mint, adică toți, trebuie pedepsiți prin confiscarea tuturor bunurilor, închisoare și interzicerea dreptului de a mai candida la orice funcție. Hoții și corupții să fie obligați să plătească dublul prejudiciului produs și astfel vor deveni responsabili. Asemenea legi și reguli există în majoritatea statelor civilizate.
Traseismul politic, atât de distructiv, poate fi oprit tot prin confiscarea averilor și prin interzicerea drepturilor politice pe cel puțin două legislaturi!
Dar cine să facă aceste lucruri, un popor de vegetale, cum a spus Ana Blandiana, sau fauna politică autohtonă care aduce tot mai mult cu maimuțele, cărora le cer scuze că le-am jignit grav prin compararea cu arătările umanoide care ne conduc.
Sunt plecat la muncă pentru că spectrul foamei a venit la mine mai repede de decembrie-ianuarie și nu știu cum vor supraviețui majoritatea românilor !
 
Prof. Vălu Năstăselu
 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.