„Planul Național de Invesții Anghel Saligny nu are culoare politică! Este pentru oameni, pentru comunități locale, pentru români”

0
1006

Banii care vor fi alocați primăriilor prin programul „Anghel Saligny”, ce vor contribui decisiv la dezvoltarea localităților și la îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor, sunt tot mai aproape de comunități. 

În acest context, astăzi, prefectul județului Neamț, George Lazăr, a prezidat, împreună cu secretarul general adjunct al Guvernului României, Mircea Abrudean, și cu Eugen Țapu-Nazare, chestor al Senatului, ședința în care a fost prezentat Proiectul Național de Investiții „Anghel Saligny”. 83 de primari din județul Neamț și reprezentanți ai Consiliului Județean Neamț au participat la această ședință tehnică, manifestând maxim interes pentru informațiile prezentate. Și asta pentru că, după data de 20 septembrie, începe sesiunea de depuneri a proiectelor pentru finanțarea drumurilor de interes local sau județean, a dezvoltării rețelelor de apă sau canalizare și, ulterior, pentru înființare/extinderea rețelelor de gaze naturale.

Proiectul <<Anghel Saligny>> are o alocare bugetară de peste 10 miliarde de euro, cea mai mare de după anii 1990, și care, în mod cert, va permite tuturor primăriilor să își rezolve problemele importante de ordin local. Proiectul <<Anghel Saligny>> este pentru milioane de romani, este pentru sute de mii de nemțeni și va aduce dezvoltare și un standard de viata civilizat. Planul Național de Invesții <<Anghel Saligny>> nu are culoare politică, este pentru oameni, pentru comunități locale, pentru români. Premierul Florin Cîţu are curajul și viziunea de a dezvolta localitățile din România cu cel mai mare proiect de investiții din ultimii 30 de ani, atât de necesar și de așteptat de toate comunitățile locale”, a declarat prefectul județului Neamț, George Lazăr. 
 
N.R.

Comentariile sunt închise