Cum alegi cel mai bun ceas în funcție de stilul de viață?

0
1145

Selectarea ceasului este o alegere importantă. Acest accesoriu funcțional trebui să se potrivească personalității, stilului de viaţă şi totodată să se încadreze în bugetul stabilit. Să descoperim în rândurile următoare care sunt câteva criterii de bază care pot ajuta la selectarea unui ceas perfect.

 

 

 

Ce ceas se potrivește în funcție de stilul de viață

Dacă ești un tip activ, care se găsește mereu prins cu sarcini dinamice, cu siguranţă, un ceas sport, cu brățară din silicon şi numeroase funcții de monitorizare este o soluție. Un ceas bărbați Casio G-Shock, Fersina ori un model Tissot poate fii o alternativă excepțională. 

O persoană cosmopolită cu un mod de viață dinamic, poate opta pentru un model rezistent cu brăţara metalică. Astfel de piese întregesc în mod inedit outfiturile casual şi urbane expresive, în plus vine cu funcții speciale de orientare şi monitorizare. Ceasurile cu funcție smart, foarte populare, pot fi soluții ce aduc comunicarea la un alt nivel. Deci modele inteligente rezistente cu design modern, sunt soluții geniale pentru cei ce putn preţ pe funcţionalitate şi aspect. 

Un domn ce activează într-un mediu dinamic de afaceri, are nevoie de accesorii care să completeze perfect ținute puternice cu personalitate. Un ceas cu curea din piele, cu finisaje perfect executate, realizat din materiale de înaltă calitate este opțiunea cea mai naturală.   

Cum alegi un ceas în funcție de buget?

Bugetul este o altă constantă importantă de care trebuie să se ţină seama când vorbim de ceasuri. Cel mai scump ceas din lume, poate fi  cu siguranță o alegere inspirată, de efect! Trăind într-o societate care pune preţ pe calitate şi bun gust un ceas scump aduce prestigiu şi notorietate. Totuși pentru că vorbim de accesorii funcţionale putem lua în calcul şi achiziţia unor ceasuri bărbătești accesibile, cu design modern, care evidențiază stilul de viaţă. 

Exista numeroase variante, soluții, modele de ceasuri  ce pot fi achizitionate cu costuri decente . Magazinele de specialitate oferă numeroase variante din care se pot selecta ceasuri ieftine şi rezistente, ceasuri bărbaţi accesibile, dar și variante premium. Revista Găsește Ceas este un partener care te poate ajuta să iei decizia potrivită, să descoperi ce variante ţi se potrivesc în funcție de buget.

Design, aspect, funcții…

Detaliile legate de aspect şi design sunt personale. Selectarea modelului perfect trebuie să se realizeze în funcție de preferinţe. Dacă unii domnii preferă accentele metalice, alţii se pot simţi confortabil purtând un ceas cu curele din piele cu aspect învechit.  Şi pe parte de funcții speciale lucrurile, sunt delicate. Sunt domni ce apreciază accesoriile multifuncţionale, alții doresc soluții de efect pe termen lung, deci aceste detalii sunt foarte personale. 

Indiferent de opțiune, trebuie să ne reamintim că ceasul de mână este un accesoriu atemporal, care nu-şi pierde din farmec în timp, deci merită să i se acorde maximum de atenție. 

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.