„Nu deviați orientarea normală a marii majorități a copiilor planetei!”

2
1456
 
Dacă într-un articol anterior puneam semnul întrebării când mă refeream la curentul antiamerican, la autoblamarea albilor și la distrugerea simbolurilor fondatorilor SUA, acum sunt convins că omenirea nu mai are șanse de perpetuare pe această planetă. Când afirm acest lucru, trebuie să vin cu argumente!
Nu s-a terminat încă pandemia covidului, o criză economică mondială bate la ușă, populația lumii este tot mai săracă și analfabetă, iar politicienii lumii sunt preocupați de alte probleme, mai ales cei din lumea dezvoltată și civilizată. Ce civilizație o mai fi și asta!
În ultimul timp, mai ales UE duce o politică extrem de agresivă la adresa normalității, adică a aproximativ 99,9% din populația lumii. Recomandările UE și legislația ei cu privire la comunitățile LGBT încalcă grav legile naturii și actuala legislație la nivel mondial. Încălcarea gravă a drepturilor oamenilor obișnuiți și normali biologic ar trebui sancționată legal, dur de forurile mondiale, iar problematica trebuie preluată de ONU.
Noi, cei 99,9% suntem oameni obișnuiți, iar dintre noi unii sunt deosebiți prin pregătire, talent și realizări. Dar aceștia sunt mai puțini!
Atunci, cum vii tu UE și-i declari pe homosexuali și lesbiene deosebiți, pe toți? Discriminarea este flagrantă pentru majoritatea absolută a populației, iar termenul cu care ar trebui etichetați este „oameni altfel”, pentru că sunt altfel decât cei normali. Și ei au valorile și deosebiții lor, dar ca și la noi, aceștia sunt mai rari.
Dacă aproape toți locuitorii pământului sunt obișnuiți, dacă comunitățile LGBT sunt altfel, mai avem o categorie de oameni speciali, cei cu dizabilități și hermafrodiții, care sunt așa nu din vina lor, ci a naturii. Sunt speciali pentru că lor trebuie să le acordăm o atenție specială, să-i iubim și să-i ajutăm necondiționat.
Sunt surprins să văd că deja se fac recomandări să nu se mai folosească termenii mamă și tată, bărbat sau femeie, sex, iar în școli și grădinițe în Europa de Vest se face educație pro LGBT, prin încălcarea gravă a legislației mondiale. Dacă un tânăr este considerat major și responsabil la 18 ani, cum i se poate face educație sexuală de la 5-6 ani?
Educația sexuală este necesară la începerea pubertății, când copilul simte atracția sexuală față de celălalt, iar dacă preferințale sale sunt pentru partener de același sex, treaba lui, dar nu deviați orientarea normală a marii majorități a copiilor planetei!
Omenirea a plecat de la Adam și Eva, oricum de la un bărbat și o femeie, prin împreunarea celor doi au rezultat copii, viitorul omenirii. Orice familie normală are la bază bărbați și femei, altfel omenirea nu va mai exista!
Nu înțeleg cum state creștine se ridică împotriva naturii și a lui Dumnezeu, negând creația atât a uneia, cât și a Lui!
Dacă lucrurile vor merge la fel, Statuia Libertății va fi reprezentată de o femeie neagră, iar actul sexual dintre un bărbat și o femeie va fi pedepsit cu închisoarea, pentru că se încearcă integrarea oamenilor normali minorității LGBT!
Drepturile și libertățile unui grup sau individ se termină acolo unde încalcă drepturile și libertățile altui grup sau individ. Sunt pentru egalitate, dar nu pentru privilegii!
 
(Foto: www.campograndenews.com.br)
 
Prof. Vălu Năstăselu
 

2 comments

 1. Mihaela 30 iulie, 2021 at 09:56 Răspunde

  Domnule profesor Nastaselu, sunteti cel putin in eroare, ca sa nu spun ca dovediti o uluitoare necunoastere a lumii dincolo de Targu Neamt, cand suneti lucruri precum : populația lumii este tot mai săracă și analfabetă.
  Sau este vorba despre exceptionalismul romanului, care se vede pe sine cunoscatorul tuturor problemelor lumii, in timp ce merge la toaleta in fundul curtii?
  E pacat ca sunteti profesor si probabil ca transmiteti asemenea tampenii copiilor si parintilor lor.
  Realitatea este mult mai buna in lume, decat viziunea dvs mioritica.
  Daca stiti engleza (am dubii serioase in aceste sens), luati de cititi cum e cu saracia si educatia in lume, de fapt: https://www.gapminder.org/ .
  Bazat pe fapte, nu pe propaganda nationalist- sovina.
  Puteti sa va comandati si cartea in limba romana Factfullness https://www.dol.ro/carti/autoeducare/cunoastere/factfulness-ypub00335.html?gclid=CjwKCAjwo4mIBhBsEiwAKgzXOHg2b_TaIJuzCy2l0izJJt8_4VzqNEP2U01A19A_qZGwNs0G8_m8kBoCbqcQAvD_BwE. Nu e asa scumpa.

  Este rusinos ca astfel de idei circula prin capetele profesorilor romani.
  Este rusinos ca transmit asemenea idei copiilor. Copii care vor vedea oricum pe pielea lor, mai tarziu, cat de inapoiate sunt aceste conceptii. Copii care vor alege sa traiasca in alte tari, pentru ca aici profesorii inca gandesc la nivel de secol XIX.

 2. Mihaela 30 iulie, 2021 at 12:07 Răspunde

  SI inca ceva, sa fii profesor de istorie, si sa afirmi ca Omenirea a plecat de la Adam și Eva, este de noaptea mintii in 2021.
  Poate ca ati fost profesor de istoria religiilor, asa as intelege.
  Desi si in acest domeniu, Mircea Eliade si Ioan Petru Culianu v-ar fi putut lamuri de deplin, daca ati fi avut curiozitatea sa mai cititi si altceva in afara de carti de rugaciuni.

  Rog redactia nu mai publicati asemenea prostii, sau macar publicati puncte de vedere din mai multe domenii.
  Este ingrijorator cat de jos este nivelul de cunoastere in MOldova, daca un domn cu asemenea credinte rudimentare este profesor! Si inca de istorie!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.