Județul Neamț, printre puținele cu insolvențe în scădere

1
1353

 

Numărul firmelor din Neamț care au dat piept cu greutățile în acest an este mai mic față de anul precedent. De altfel, județul Neamț se află se locul 6 în țară după scăderile numărului „insolvenților” din primele patru luni ale acestui an.

Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC), în perioada ianuarie – aprilie, în Neamț au fost înregistrate 14 firme care au intrat sub incidența Legii insolvenței, cu 6 cazuri mai puțin comparativ cu perioada similară din 2020, reprezentând o scădere de 30%.

La nivel național, cea mai mare scădere a cazurilor de insolvență a fost înregistrată în județul Harghita (-64,29%), cu zero cazuri în aprilie, iar cea mai mare creștere, de 255,56%, în Alba.

Nu atât de bine au stat lucrurile și în aprilie comparativ cu martie, în județul Neamț. În a patra lună a anului, numărul insolvențelor s-a dublat, ajungând la 8 cazuri.

(Sursa foto: www.aa.com.tr)

N.R.

1 comment

  1. Stefan 15 iunie, 2021 at 15:18 Răspunde

    Aceste statistici nu au nicio relevanta!Important este cate firme sunt active in Neamt, care este cifra lor de afaceri, cati angajati au, etc…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.