Cum să te pregăteşti de primul tău turneu de poker

0
949

Jocul de poker are o popularitate atât de mare încât periodic se organizează turnee care sunt sponsorizate cu premii substanţiale, care depăşesc chiar milioane de dolari. Dacă te-ai gândit să participi la un asemenea turneu rândurile următoare te vor ajuta cu siguranţă, dacă le vei parcurge cu atenţie.

Setează-ţi obiectivul

Este adevărat că poţi accesa 888 casino şi îţi poţi încerca norocul la jocurile din oferta platformei, dar de ce să nu încerci să-ți faci un renume în jocul de poker? Este la îndemâna tuturor, nu trebuie decât să stăpâneşti bine regulile de joc şi să îţi anunţi participarea la un turneu de acest fel. Indiferent dacă alegi să joci în online sau offline trebuie ca încă de la început să îţi fixezi un obiectiv.

În general, toţi jucătorii ţintesc marele premiu, însă aşa cum ştii cu siguranţă, puţini ajung să îşi îndeplinească visul. Nu este rău să ţinteşti atât de sus însă este bine să dai dovadă de realism şi să îţi propui un ţel mai aproape de adevăr. Chiar dacă eşti la început de drum în acest joc de noroc, să îţi doreşti să participi la un asemenea turneu este deja un vis transformat în realitate.

Dacă însă vrei să rămâi cantonat în realitate cel mai bine este să îţi fixezi ca şi ţel de îndeplinit să obţii un loc la masa finală. Odată ajuns acolo ai siguranţa că deja ai obţinut un premiu şi că ai şi toate opţiunile de a câştiga chiar marele trofeu şi banii pe care acesta îi oferă.

Rămâi fidel strategiei tale

Nu poţi să joci poker fără să dispui de o strategie de joc, cu atât mai mult să încerci să participi la un turneu fără să ai nicio idee despre ce tehnică o să abordezi în joc. Scopul pentru care te înscri într-o asemenea competiţie este acela de a-ţi face un nume în acest joc de noroc dar mai ales de a câştiga bani, deci trebuie să ai construită o strategie bine definită de joc.

Ce alegi, joci în forţă şi ieşi din turneu după câteva mâini sau joci precaut şi rămâi la masă cât mai mult timp? Ideea este să dobândeşti cât mai multă experienţă de joc astfel încât să îţi defineşti o strategie proprie de joc şi să te menţii tot timpul pe direcţia acesteia. Odată ce experienţa va fi suficientă poţi trece şi la jocul agresiv, pentru că vei simţi la propriu când trebuie să faci acest lucru. Până atunci rămâi fidel unui joc moderat, nu te arunca în mize mari şi nu cădea prea des în capcana bluffului.

Ia măsuri pentru a-ţi ascunde emoţiile

Deşi ai crede la prima vedere că în online emoţiile nu se citesc de către adversari, poţi avea o surpriză uriaşă. Graba prin care depui un pariu, sumele mizate sau decizia subită pe care o iei într-un anumit stadiu al jocului pot da indicii importante adversarilor, oferindu-le acestora un avantaj imens. Cu atât mai mult într-un turneu offline, emoţiile nu trebuie să-ți citească de nici un fel pe chip.

Acoperă-ţi ochii cu ochelari de soare, pentru că aşa cum ştii ochii sunt oglinda sufletului şi tot ce înseamnă emoţie se reflectă în ei. Dacă ai ticuri nervoase încearcă să le stăpâneşti, pentru că ele se accentuează de fiecare dată când iei o decizie majoră şi emit semnale adversarilor. Nu în ultimul rând adoptă strategia feţei de poker, încearcă să rămâi impasibil chiar dacă ai o carte bună în mână, nu te exterioriza şi lansează pariul dând dovadă de calmitate maximă.

Eliberează-ţi mintea

Eşti la un turneu de poker aşa că tot ce ţine de exterior trebuie dat uitării. Este uşor de spus dar greu de pus în practică, însă vestea bună este că există câteva trucuri prin care poţi face acest lucru. Poţi asculta de pildă în surdină muzica care îţi place cel mai mult dar nu îţi lua ochii de la masa de joc, acordându-i acestuia atenţia meritată.

Dacă muzica te deconectează nu încerca să faci şi alte activităţi în timpul unei partide de poker, este o metodă perfectă de a-ţi elibera mintea de orice alt factor extern şi de a te concentra numai la jocul de poker. Dacă reuşeşti să faci acest lucru cu ajutorul muzicii este OK, însă nu încerca să apelezi la alte stimulente care să îţi dea starea de eliberare dorită, precum alcoolul.

Este cea mai proastă decizie pentru că îţi va da poate starea de eliberare pe care o doreşti dar îţi va afecta la o manieră nefastă jocul de poker, deznodământul fiind unul simplu, vei pierde garantat şi vei părăsi repede masa de joc.

Concluzie

Sunt aceste sfaturi utile într-un turneu de poker? Cu siguranţă că răspunsul nu poate să fie decât unul afirmativ, mai ales dacă te afli la început de drum în acest joc de noroc. Aplică-le deci cât mai des, găseşte la rândul tău alte strategii şi nu uita să joci întotdeauna responsabil!

Articol sponsorizat de SuperCazino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.