Să afirmi că tu, cu lingurița ta, înlocuiești vaccinul și tămăduiești, precum Iisus, este un sacrilegiu inimaginabil

2
1329
 

Diavolul! Este printe noi și are o funcție înaltă în Biserica Ortodoxă Română. Că este împotriva celorlalte culte creștine, majoritare în creștinism, parcă nu deranjează prea tare, cel puțin la noi, la români. Dacă te declari împotriva catolicilor, a protestanților și a celorlalți creștini, dar și a celorlalte religii, în lumea civilizată iei mulți ani de pușcărie. Intoleranța religioasă este interzisă prin legi clare, dar noi, în ignoranța noastră, trecem cu vederea acest lucru, pentru că ne credem patrioți, cel puțin așa ne spun cei care ne manipulează.
Dar să afirmi că tu, cu lingurița ta, înlocuiești vaccinul și tămăduiești, precum Iisus, este un sacrilegiu inimaginabil. Dementul acesta a lansat o nouă teorie religioasă, aceea că femeia este vinovată pentru păcatul originar. Măi paiață pușcăriabilă, tu ești produsul nereușit al acestui păcat, deși nașterea unui copil, indiferent de condiții, nu este un păcat. Cum îți permiți să ne faci bunicile, mamele și soțiile păcătoase?
Dacă nu știi, și văd că nu știi, egalitatea femeii cu bărbatul a fost declarată de la începutul sec. XX, dar tu, deși ești membru de frunte al Bisericii Ortodoxe Române, pari mai apropiat de islam decît de creștinism.
Nu te pot numi om, deci nici creștin, din moment ce pângărești perpetuarea speciei umane, considerându-le pe cele ce ne-au dat și ne dau viață, păcătoase.
 
(Sursa foto: www.shutterstock.com)
 
Prof. Vălu Năstăselu
 

2 comments

  1. Elena 16 mai, 2021 at 22:10 Răspunde

    (***). Cum sa comentez decent cand autorul isi permite sa foloseasca expresii de tip “Dementul acesta” la adresa IPS Teodosie? (***). Dovezile sunt in text. Parerea mea…. Nu se simt femeile jignite, dar se simte dumnealui… interesant!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.