La Grumăzești, primăria a plătit lucrări neefectuate

0
1406

Inspectorii Camerei de Conturi Neamț au „vizitat”, anul trecut, și Primăria Grumăzești, unde au descoperit că angajații instituției au prejudiciat bugetul local cu 20.000 de lei. Practic, salariații unității administrativ teritoriale au achitat lucrări neexecutate în cantitatea facturată (situații de lucrări supradimensionate), ce au vizat proiectul de modernizare a drumurilor comunale.

Mai mult, inspectorii au constatat că nu au fost actualizate și implementate programele de dezvoltare a sistemelor de control intern și că nu au fost aplicate, în totalitate, măsurile de executare silită, gradual, la termenele prevăzute de Codul de procedură fiscală.

În plus, salariații nu au organizat și efectuat inspecțiile fiscale.

Verificările au fost efectuate în anul 2020 și au vizat anul 2019. Rezultatele controlului au fost publicate, de curând, de Curtea de Conturi a României.

Mai multe despre neregulile descoperite la Primăria Grumăzești, AICI

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.