Ilegalități la Primăria Doljești

0
1327

Nici salariații Primăriei Doljești nu au respectat legislația ad litteram, iar inspectorii Camerei de Conturi Neamț au luat măsuri în cadrul verificărilor pe care le-au efectuat la această unitate administrativ teritorială.

La Doljești, angajații primăriei nu au efectuat inspecții fiscale asupra legalității și conformității declarațiilor depuse de contribuabili, persoane fizice/juridice, nu au constituit garanții pentru bunurile ce aparțin domeniului public, concesionate/închiriate de către entitate și nici nu au stabilit taxa pe clădiri și teren concesionate, închiriate, date în administrare ori în folosință, după caz, persoanelor juridice.

Mai mult, auditorul a constatat că efectuat cheltuieli pentru activități care nu au legătură cu scopul, obiectivele și atribuțiile prevăzute în actele normative de înființare.

De asemenea, Primăria Doljești a efectuat plăți pentru produse/ lucrări/ servicii, neexecutate/ nerecepţionate/ în cantitatea facturată şi plătită.

Verificările au fost efectuate în anul 2020 și au vizat anul 2019. Rezultatele controlului au fost publicate, de curând, de Curtea de Conturi a României.

Mai multe despre neregulile descoperite la Primăria Doljești, AICI

N.R.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.