Senatorul Eugen Țapu l-a dat în judecată pe Ionel Arsene. Vrea daune de 1 milion de lei de la președintele inculpat al CJ

3
760

Senatorul PNL Eugen Țapu l-a dat în judecată pe Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, inculpat pentru fapte de corupție, acțiunea având la bază declarațiile calomnioase și profund jignitoare, concepute și distribuite de Ionel Arsene pe o rețea de socializare.

Am cumpănit bine înainte să inițiez această acțiune. Sunt pentru libera exprimare, însă aceasta nu poate fi confundată cu  jignirea, cu minciuna și calomnia. Când cineva te face infractor, delapidator, te împroașcă cu tot felul de invective, asta nu mai este liberă exprimare. Ne-am obișnuit de multă vreme cu derapajele de comunicare ale lui Ionel Arsene care, ani la rând, a jignit politicieni, medici, profesori. Cred că un asemenea comportament trebuie stopat, trebuie să existe și decență și responsabilitate”

În procesul intentat lui Ionel Arsene, senatorul liberal solicită daune morale de un milion de lei. Banii pe care speră să-i câștige în urma procesului, spune senatorul Țapu, vor fi donați Spitalului Județean de Urgență Neamț.

Nu mă interesează banii lui Ionel Arsene, vreau să nu mai jignească de-a valma, încontinuu. Inițial, mă gândisem să-i solicit despăgubiri de un leu. Dar am ajuns la concluzia că este prea puțin pentru toate mizeriile adunate de-a lungul anilor, așa că am solicitat un milion de lei. Iar dacă instanța va decide că trebuie să plătească despăgubiri, toate sumele vor ajunge la Spitalul Județean Neamț. Acolo este nevoie de multă muncă și mulți bani pentru a reface spitalul, o unitate medicală de care răspunde  în mod direct. Dacă tot a invocat mereu lipsa de fonduri pentru dotări, pentru îmbunătățirea condițiilor de  spitalizare, poate că va plăti din propriul buzunar”, a conchis Eugen Țapu.

N.R.

 

3 comments

 1. FLORIN 17 martie, 2021 at 15:44 Răspunde

  Tapu ”se preface”ca nu este la curent cu spagile care se dau in institutiile PRAF de coruptie din Romanica,pai milionu asta se numara in bancnote de 200 intr-o zi oarecare prin Darmanesti.
  O luna are 30 de zile.
  Poate il ajuta cineva sa faca calculul.
  Pentru 1 amarat de milion doar ”apropiatii” lui Arsene se deranjeaza sa se dea jos din pat.
  Vezi ca poate te da in judecata Arsene ca l-ai jignit cu milionu ala.

  Apropo,
  Si in PNL este aceeasi situatie cu spagile.
  LA FEL.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.