Primăria Cordun, pe lângă lege

3
1447

Primăria Cordun este printre puținele unități administrativ teritoriale unde inspectorii Camerei de Conturi Neamț nu au identificat prejudicii aduse bugetului local și nici sume suplimentare. În schimb, au descoperit că nu sunt respectate unele dintre prevederile legale în baza cărora își desfășura activitatea.

Spre exemplu, salariații primăriei nu au transmis Ministerului Finanțelor Publice, în termen de 10 zile, documente care atesta contractarea/garantarea unui împrumut. Mai mult, pe perioada utilizării împrumutului contractat, raportarea la Ministerul Finanțelor Publice a datelor privind datoria publică locală nu a fost făcută lunar, iar primăria nu a publicat corect și în întregime toate informațiile referitoare la datoria publică.

Verificările Camerei de Conturi Neamț au fost efectuate în anul 2020 și au vizat anul 2019. Rezultatele controlului au fost publicate, recent, de Curtea de Conturi a României. 

Mai multe despre neregulile descoperite la Primăria Cordun, AICI

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. Un simpatizant PSD 17 martie, 2021 at 19:56 Răspunde

    Felicitari primarului Ciobanu Adrian de la Cordun chiar daca acest om este mimentan la PNL este unul dintre cei mai buni primari din judetul Neamt. Am avut placerea sa-l cunosc personal si pot confirma ca omul are o sumedenie de calitati pe care le foloseste la gospodarirea comunei Cordun. Cu parere de rau trebuie sa spun ca PNL – ul nu a facut nimic dar absolut nimic pentru acest om care culmea ironiei a ajutat el enorm partidul din care face parte printr-o zestre electorala deosebita.
    Felicitari Adrian Ciobanu!

  2. Liviu 18 martie, 2021 at 21:21 Răspunde

    Ba da, tovarase psd-ist, PNL-ul prin Mugurel l-a muls de bani. Mugirel care acum simte ca i-a fugit pamantul de sub picioare si incearca prin rebuturi ca Archip si Panaite sa convinga primarii liberali sa o sustina pe teleormaneanca Mara sa preia organizatia judeteana. Le promite primarilor fonduri mai multe decat ia Romania de la UE trimitandu-i pe cei doi lingai sa adune bibliorafturi cu proiecte pe care le depoziteaza intr-o magazie mintind ca le-a depus. Si-au luat teapa cu Mugurel, nimeni nu-i mai vrea.

  3. Doina 19 martie, 2021 at 13:43 Răspunde

    Cordunean
    Domnul psd-ist e pnl-ist camuflat sau chiar vreun psd-ist trecut cu bagaje de la rosu la galben.La Cordun toti consilierii PSD acum is PNL. Ciobanu e (***) ajuns primar prin vointa satului lui de bastina Pildesti, mai numeros, dar cu mai putine resurse decat Cordunul.E un tip ascultator, (***) in limbaj si gandire, dar folositor vremelnic puterii.E copilul pnl-ului, care isi trage foloasele din lancezeala locuitorilor,din dezorientarea lor, din suprematia numerica a satului Pildesti. Imparatul e gol, dar e votat de Pildesti. Vorbiti cu oamenii din Cordun,care au puterea economica a comunei. Si uitati-va cum evolueaza averea micului cioban.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.