Funcționar al Fiscului nemțean acuzat că nu-și justifică averea

3
1114

Carmen Lăcătușu, funcționar public în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț, este acuzată de Agenția Națională de Integritate (ANI) că nu-și justifică averea.

Inspectorii ANI au „constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 230.161,34 lei (aprox. de 57.436,48 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Carmen Lăcătușu, funcționar public în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Iași – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț, în perioada 20 noiembrie 2006 – 31 decembrie 2017”.

În aceste condiții, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Bacău, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către funcționarul Fiscului nemțean.

ANI a anunțat că funcționara vizată a depus a  depus, la dosarul de evaluare, un punct de vedere pentru a se apăra.

N.R.

3 comments

 1. Finantistul vesel 4 martie, 2021 at 07:43 Răspunde

  Pentru necunoscatorii care comenteaza pe aici: Fata este pupila lui nea (***) alintat in cercul de prieteni mos (***) si este directorul la (***) in cadrul fiscului nemtean. (***) este de fapt sora lui (***) fosta (***) sef servicìu (***) in cadrul fiscului nemtean si culmea ironiei (***) este subordonata lui sora sa (***) de foarte multa vreme dar nimeni nu vede aceste lucruri deoarece sunt protejatele lui mos (***). Despre cele 2 surori se spun si se stiu multe in zona in ce priveste controalele la unele firme functie de culoarea ochilor rambursari de TVA cu cantec dar se pare ca (***) fosta (***) canta si pe la unele servicii unde are protectie perfecta. Fetele au promovat pe linia (***) care a fost subordonat unuia (***) tatal celir 2 fete contabil la cooperatie sef lui (***) in tinerete.Nea (***) alintat mos (***) marele capo di tutti capi din (***) fiscal nemtean a fost si el coleg cu tatal fetelor deci totul se sustine. Cat despre conflictul de interese si sumele nejustificate pariem ca nu va iesi nimic copii copiilor lor sunt instruiti sa se sjute. Mafia stie ce faci stati cuminti.

 2. FLORIN 4 martie, 2021 at 08:38 Răspunde

  ANI-instrumentul politic a mafiei securiste din statului corupt Romanica care face anchete numai la comanda in functie de interesele unora sau a altora.
  ZERO INTEGRITATE
  Daca si-ar face treaba in mod corect, 3/4 din angajatii din institutiile mafiote si praf de coruptie din Romanica cum ar fi IPJ/PARCHET/DGA/SRI/PRIMARII/CJ,etc ar fi arestati.
  Averile NEJUSTIFICATE ale acestor oameni se vad din spatiul cosmic.Oamenii nici macar nu se deranjeaza sa le ascunda,atat de siguri sunt de controlul politic asupra acestei ”institutii” ANI. Orice cetatean este martor la aceasta epatare:masini de lux,vile de lux,case de vacanta,excursii exotice postate pe facebook,etc.
  Toti lucreaza la STAT.Cati din astea in ultimii 20 de ani au fost anchetati pe BUNE sau arestati?Nici UNUL.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.