Cum să înghițim “echitatea liberală”, cu salariile înghețate în 2009?

0
413

Guvernul liberal dovedește inconsecvența în raport cu alegătorii. Au recunoscut că una vorbesc în alegeri și alta fumează, atunci când se văd cu sacii în căruță! Mandatul dat de popor nu mai are nicio legătură cu măsurile iresponsabile ale premierului Câțu. Cum să înghițim “echitatea liberală”, cadrele MAI și militarii, cu salariile înghețate în 2009, cu sute de procese în instanță, în timp ce ei, demnitarii care ne îndeamnă să strângem cureaua, împreună cu magistrații și cadrele medicale, trăiesc în viitorul salarial 2022, încă de la intrarea în vigoare a Legii 153/2017?

De aceea suntem mai hotărâți ca niciodată să nu-i slăbim din proteste. E o rușine să-ți iasă Poliția în stradă, are valoarea unui vot de blam pe care ți-l dau exact cei pe care îi mobilizezi la orice nevoie!

Astăzi, ne-a venit rândul la Neamț, organizatori Sindicatele Diamantul și Europol, și am refuzat invitația subprefectului la dialog. Ne-am spus doleanțele în fața prefectului pe 31 decembrie și n-a avut nici un efect, demonstrând că ori mimează dialogul social ori autoritățile din Neamț nu au nicio valoare în fața lui Câțu.

De aceea suntem dispuși să reluam dialogul cu reprezentanții guvernului în teritoriu, atunci când vor dovedi că au valoare.

Vitalie Josanu, președinte SPR Diamantul Neamț

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.