Statul român este demolat de propriile instituții și de pasivitatea unui popor care acceptă răul mai mic

3
484

Mă doare, dar sunt încercat și de un puternic sentiment de greață. Mă doare moartea cruntă a zeci de oameni nevinovați, iar evenimentele Colectiv, Piatra-Neamț, București sunt doar episoade ale unui holocaust care se desfășoară în România. Cum este posibil ca tot mai mulți români să fie arși de vii când intră în spitale pentru a se trata, iar în loc de sănătate au parte de o moarte îngrozitoare? Câți mai trebuie să moară în chinurile iadului pentru ca acest popor mioritic să se revolte?
Nu împotriva personalului medical suprasolicitat și epuizat, nu împotriva spitalelor care, în acte, au fost modernizate cu o șurubelniță, un bec, o aerotermă la mâna a doua, ce au costat câteva mii de euro, cu aparatură medicală pe care statele civilizate nu o mai foloseau de mult iar statul român a cumpărat-o ca nouă, dar cu un preț de zece ori mai mare.
Se fură în draci, dispar miliarde de euro, avem cele mai multe organe care luptă împotriva corupției, bine plătite de stat, dar se pare că se anihilează reciproc. Atunci, de ce nu le desfințăm?
Mi-e greață de orătăniile politice care-și bat joc de români, iar mai nou au început și să-i ucidă prin incinerare.
Lucrurile nu pot merge bine când valorile au fost distruse, educația la fel, idioții au diplome universitare și doctorate și ocupă funcții înalte în stat, când ei decid soarta noastră, acum și moartea noastră, unde este statul român cu instituțiile sale care trebuie să ne apere?
Mi-e greață de toți cei ce ne-au condus în ultimii 75 de ani, dar mai ales de cei ce ne conduc acum, la fel de hoți, de mincinoși și de neisprăviți. După cele întâmplate și la „Matei Balș”, nu va fi niciun vinovat, iar câțiva indivizi vor fi promovați!
Statul român există doar ca o entitate politică în U.E., dar el este demolat de propriile instituții și de pasivitatea unui popor care acceptă răul mai mic, dar se opune cu încăpățânare schimbărilor în bine. Pentru că aceste schimbări cer muncă, perseverență, atitudine și curaj!
 
(Sursa foto: www.g4media.ro)
 
Prof. Vălu Năstăselu

3 comments

 1. FLORIN 30 ianuarie, 2021 at 21:43 Răspunde

  Cancerul in aceasta tara sunt institutiile mafiote corupte PARCHET/DIICOT/DGA/ANI/IPJ/SRI si DNA ca nu-i mare diferenta…
  Aceste institutii mafiote tin SECHESTRATA aceasta tara in inapoiere si subdezvoltare pentru BENEFICIUL propriu.
  Cu un DEFICIT de 10%!!!!,cea mai corupta si subdezvoltata tara din Europa care supravetuieste numai din imprumuturi externe continua sa plateasca acestei caracatite mafiote salarii colosale si pensii speciale/serviciu halucinante de zeci de MILIARDE DE EURO/an pe care dupa cum vedeti aceasta clasa politica corupta si santajabila nu poate sa le DESFIINTEZE chiar daca aceasta tara se indreapta spre FALIMENT cu o datorie externa de 130 de MILIARDE de euro,bani cu care NU S-A FACUT NIMIC!!Toti au ajuns la statul MAFIOT.
  Iesirea in strada este singura si ultima solutie.

 2. Filip cel frumos 31 ianuarie, 2021 at 10:34 Răspunde

  Facem doar o critica de parada fara a identifica raul fara ca cei care fac aceste lucruri sa fie numiti si intre timp ei isi desavarsesc opera de distrugere a tari. Romania si poporul roman traiesc un genocid si un holocaust: moartea celor nenascuti din 1990 incoace prin criminala legiferare a avortului fara oarece ingradiri si restrictii, crime ce au ca tinta precisa poporul roman; traim holocaustul industriei agriculturii a tuturor bunurilir pe care acest amarat de popor le mai avea; traim drama unei imigratii fara sens dar cu SCOP bine delimitat din afara tarii iar bietii romani su luat ce a fost mai mizerabil in U E frmeile ingrijesc batranii iar barbatii sparg asfalturi……..Cu complicitatea noastra a tuturor criminalul Iliescu a tradat unirea Basarabiei cu Romania; imbecilii Constantinescu si Severin au tradat romanii din Bucovina de nord si Basarabia de sud; sarpele de Basescu a repus in paine securitatea stalinista a anilor 50; nu in ultimul rand Johaniss dulapul de la Cotroceni ranjeste pe cadavrul Romaniei ca guvernator al Germaniei in aceasta biata tara. In timpul pandemiei prin zeci de filtre de armata si politie a exportat cu un tupeu porcesc sclavi la cules sparanghel si alte dracii in patria mama a masii iar noi am tacut bovin si complice……. Germania isi permite sa faca protectie sociala cu cetatenii ei pe sangele si lacrimile romanilor tratati mai rau ca sclavii pe mosia lor cu ranjetul complice a Dulapului de la Cotroceni guvernator al Romania in numele Deutscland. Aceasta galerie de tradatori nationali posdecembrista nu este trasa la raspundere de nimeni intrucat poporul este pus cu botul pe labe. Atunci vom muri cu totii atsi prin spitalele de tip gulag sovietic sau lagar nazist la munca in U E cu prioritate Deutsclandia in paturile niastre de foame la drumul mare rapusi de boli si talharii locali etc……..Doanne ai mila de noi…

 3. Niță 1 februarie, 2021 at 14:36 Răspunde

  Nu sunteți singurul, dar suntem neputincioși în fața caracatiței ce-și schimbă culoarea, periodic- la 4 sau 5 ani, dar care-și păstrează aceeași componență în brațele-i mârșave și au alături sprijinul consistent, tocmai din rândul celor plătiți regește și pensionați tare de tineri, tocmai pentru a ne apăra dreptatea, adevărul și neamul! S-au înfipt adânc și macină tot! Noroc de voci ca ale Dvs. ce ne mai alină arșița sufletească!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.