Top 3 scheme prin care poți câștiga la pariuri sportive

0
1068

Pariurile sportive sunt cele mai populare jocuri de noroc în țara noastră. Zilnic mii de români din întreaga țară merg în locațiile agențiilor de pariuri sau accesează site-urile caselor de pariuri online pentru a plasa un bilet.

 

 

 

 

În ciuda faptului că sunt mulți români care joacă la pariuri un procent foarte mic dintre ei reușește să și câștige. Acest lucru se întâmplă, în mod principal, pentru că majoritatea pariorilor joacă haotic, fără să aibă o strategie de joc.

La strategiile de pariere sau scheme cum le numesc unii mă voi referi în continuare. Îți voi prezenta 3 dintre cele mai populare scheme.

Înainte de a începe scurta prezentarea vreau să-ți spun că fiecare din aceste scheme are anumite minusuri. Altfel am fi văzut agenții de pariuri care dau faliment din cauza sumelor plătite jucătorilor.

Strategia Martingale

Martingale este cea mai sigură schemă la pariuri, atâta timp cât ai o bancă suficient de mare ca să acopere multe pierderi.

La Martingale după fiecare pariu pierdut miza se dublează. Cum este indicat să fie aplicată pe bilete pariuri cu cota minimă 2, ba chiar minim 3 pentru a exista și un profit mai mare, există riscul unor serii de bilete pierdute. În acest caz este necesar să ai o sumă de bani la dispoziție pentru că miza va crește fără să-ți dai seama.

Dacă începi strategia cu 100 RON după doar 4 pariuri pierdute miza va fi de 800 RON și suma totală pariată de 1.500 RON.

Mulți pariori au utilizează pe rezultatul de egalitate al unei echipe care n-a făcut vreun egal de mai multe meciuri. Ei dublează miza până în momentul în care echipa respectivă face un rezultat de egalitate după care schimbă echipa.

Strategia Easy Money

Denumirea de Easy Money este înșelătoare. În condițiile în care în prezent surprize apar la tot pasul sunt șanse ca și o cotă de 1.05 să fie pierdută.

Am spus cotă de 1.05 pentru că la Easy Money se joacă astfel de cote mici. Mecanismul strategiei este simplu: se începe cu o sumă de bani și se pariază întreaga sumă pe pariuri cu cote mici până se ajunge la un anumit target. Odată acel target atins se reia de la capăt.

Problema la Easy Money este că dacă se pierde un singur pariu întreaga sumă pariată va fi pierdută. Dacă ai însă niște ținte realiste, atunci vei reuși să ai succes cu Easy Money.

De exemplu ai putea să începi cu 100 RON și să-ți propui să prinzi 50 de cote de 1.05. Vei avea la final peste 1.100 RON. Lași o parte în cont și o iei de la capăt cu, să zicem, 200 RON. Acele 50 de cote nu trebuie să le prinzi (joci) într-un timp foarte scurt. Poți, de exemplu, să-ți propui 5 cote de 1.05 pe zi și în 10 zile din 100 RON ai făcut 1.000 RON dacă ești inspirat.

Strategia Fibonacci

Bazată pe Șirul lui Fibonacci strategia are avantajul că miza nu va crește la fel de brusc ca la Martingale. Pe de altă parte implică mai multe riscuri la cotă, deoarece nu este eficientă pe cote mai mici de 3.

La Fibonacci se începe cu o unitate (care poate fi de 10, 20, 100 RON, cât dorește jucătorul). Dacă se pierde miza se va mări cu suma precedentelor 2 mize. Dacă s-ar începe cu 100 RON atunci mizele ar fi 100, 100, 200, 300, 500 etc.

În momentul în care un pariu este câștigat se obține sigur profit și se poate lua de la capăt.

Strategia poate fi jucată inclusiv pe biletul zilei cu o cotă de 3-4. Doar că, fiind vorba de bilete cu cote de 3+ trebuie să iei în calcul și posibilitatea de a pierde chiar și 10 bilete la rând. De altfel ar fi indicat ca atunci când un parior începe să aplice Strategia Fibonacci să aibă bani măcar pentru 10 pariuri pierdute consecutiv.

Mai sunt și alte scheme la pariuri, dar acestea 3 sunt cele mai simple și cele mai folosite. Este important ca atunci când aplici o astfel de schemă să nu pariezi mai mult decât îți poți permite să pierzi.

Articol sponsorizat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.