„Este timpul ca toți din conducerea liberalilor să se ducă!”

5
1373

 

Lămâia

E tot galbenă, dar de data aceasta pute. Galbenii au avut diaree, provocată tot de ei. În loc de o victorie confortabilă, s-au făcut de rahat, iar rezultatul era previzibil. La locale, racolarea unor pachiderme pesediste a dat cumva rezultate, cei care au fost cumpărați fiind cunoscuți la nivel local. Dar acest transfer imoral s-a întors împotriva galbenilor care au fost sancționați de alegătorii simpli, care, la parlamentare, nu i-au votat pe liberali tocmai din cauza traseiștilor.

Nu covidul este de vină, ci comportamentul liberalilor, care s-au pesedizat vizibil. În timp ce Ciolacu, un tip submediu, racola medici celebri, liberalii se întreceau în a racola paparude pesediste fără valoare morală. De asemenea, prost sfătuit de consilierii săi, președintele Johannis a atacat permanent PSD-ul, care, în ochii alegătorilor simpli, a devenit o victimă, iar mulți au votat pentru apărarea victimei. Nu găsesc mari merite pentru PSD, însă această grupare nu trebuia să facă nimic pentru a nu pierde, liberalii și Johannis făceau tot ce trebuia pentru a pierde voturi.

Măsurile, de fapt, jumătățile de măsură luate, nu pentru a opri pandemia, ci pentru nu a pierde voturi, s-au întors împotriva lor.

Dacă PSD a ajuns la acest scor, este timpul ca toți din conducerea liberalilor să se ducă la dracu’! Cu maimuțele galbene pe care le-au adunat, dar numai dacă au cotizat cu ceva la turmă.

Despre USR nu spun încă nimic, deși bănuiesc că vor face majoritate cu PSD.

Păcat de tine, Românie !

Prof. Vălu Năstăselu

5 comments

 1. FLORIN 7 decembrie, 2020 at 08:07 Răspunde

  PNL/PDL a primit ce a meritat.Inca au scapat ieftin.
  Coruptia endemica din acest ”partid”, care a pus mai presus de interesele tarii si a cetateanului , buzunarul propriu,prin vanzarea functiilor tuturor hotilor,traseistilor si turnatorilor la securitate aici s-a ajuns.
  ”Oferta” PNL Neamt cu PANAITE si IVANOV in ”echipa” este cel mai bun exemplu de sifidare si bataie de joc la adresa cetateanului.
  Iar altii fara meserii cum sunt COZMANCIUC/NAZARE/CALISTRA care au”muncit”la partid de cand se stiu este alta bataie de joc la adresa noastra.
  Nu-i asa Cozmanciuc?Tu stii cel mai bine.Daca nu te dau afara in suturi cei de la Bucuresti poti sa zici ca ai scapat ieftin,sau poate nu, daca cei de la DNA intra pe ”firul”vanzarilor”functiilor pe care le-ai facut in partid?
  PNL=PSD=PMP=sloganuri ieftine,coruptie si incompetenta maxima
  Datorita acestor partide corupte am ajuns din nou pe mana altor analfabeti si corupti =PSD.

 2. ADY 7 decembrie, 2020 at 10:22 Răspunde

  Urmare a rezultatelor obtinute,Bulai pupaciosul din spatele lui Barna va avea bunul simț sa-si prezinte demisia.Uite asa ne- am dat seama de ce-i place sa-si bea ceaiul in compania lui Andrusca.Cine se aseamănă,se adună!

 3. marina.@ 8 decembrie, 2020 at 07:45 Răspunde

  Unde este floarea cea vestita MARCOCI VLAD zis ” SPAGARUL”, POPESCU MICHI zis ” COMBINATORUL” si altii din gasca lui Arsene parasutati la ABASIRET ale caror grave ilegalitati au fost girate de catre “soseta” , Benea de la Bacau, dar si de catre COZMANCIUC omul lui FENECHIU, care au tacut cu totii !!??? toate astea se deconteaza acum la alegeri ! Dar despre aceste ilegalitati au stiut si stiu organele statului Roman care prin M.A.I. – I.P.J. NEAMT -S.I.C.E. , Directia Nationala Anticoruptie centrala si zonala care au deschis Dosare Penale care zac pe undeva la INSTANTE sau PARCHETE!! Si ORBAN dar si Presedintele WERNER IOHANIS cunosc aceste ilegalitati si nu au iesit publuic sa le dezvolte pentru populatie ! atentie NU SA SE IMPLICE in actul de JUSTITIE ci sa arate caracatita ilegalitatilor!! au prefecrat sa taca din gura ! Nici acum in ceasul al 11 lea JUSTITIA inca mai poate sa isi spele IMAGINEA de “adormita”si sa judece corect, legal si impartial procesele lui arsene si sa emita o sentinta LEGALA care sa nu mai fie TERGIVERSATA!!!!! copiii nu este vorba de nave spatiale, centrale atomice aveti toate datele juridice si probe irefutabile pentru “a taia capul unei caracatite”..

  • FLORIN 8 decembrie, 2020 at 10:41 Răspunde

   Caracatita este chiar ”JUSTITIA” din aceasta tara care s-a dovedit aservita intereselor statului securisto mafiot si clasei politice corupte.
   Si in mod SPECIAL e vorba de coruptii incompetenti platiti cu salarii aberant de mari si pensii speciale halucinante care NU RASPUND in fata legii de nici un abuz pe care il fac,NU RASPUND de INCOMPETENTA CRASA de care dau dovada,NU SUNT EVALUATI in functie de rezultatele ”muncii”lor,NU RASPUND DE NIMIC.
   SUNT SINGURII din aceasta tara care NU RASPUND IN FATA LEGII,care POT sa faca NIMIC profesional si sa iasa la PENSIE”SPECIALA”de sute de milioane /luna la 40 de ani .
   In aceasta categorie ”speciala” intra PARCHETUL si DIICOT/DNA.
   Aceste institutii esuate de incompetenta si SLUGARNICIE sunt cauza distrugerii acestei tari.
   Pana nu vom avea o LEGE a raspunderii”magistratilor”Romanica va ramane o tara esuata .

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.