„De 30 de ani promit schimbarea, de tot atâția ani ne fură, ne mint și ne distrug speranțele”

1
263
Voi pe cine votați? Este o întrebare firească, iar pentru cetățenii țării ar trebui să fie una de mare importanță, la care ei trebuie să-i fi găsit răspunsul. Când dai votul unui candidat sau unui partid, știi sigur de ce îl dai. Oare și la noi este valabilă această alegere conștientă și liberă? Nu cred și nu sunt de acord că turma votează. Atâta timp cât poporul este manipulat cu grosolănie și este sărac, el merge după promisiuni, foamea nu-i permite să vadă adevărul, mai ales că cei care îl prezintă sunt niște animale bipede, fără nici un pic de moralitate, de umanitate și de loialitate.
Așa numită clasă politică de la noi este formată din grupuri de animale de pradă care sfâșie țara, indiferent de culoarea haitelor din care fac parte, fie că sunt roșii, galbene, albe, portocalii sau căcănii. Aceste vietăți care distrug totul vă cer votul pentru schimbare. Care schimbare? De 30 de ani promit schimbarea, de tot atâția ani ne fură, ne mint și ne distrug speranțele, ne mutilează psihic, ne alienează copiii și-și bat joc cu nerușinare de bătrânii noștri. Nu covidul este de vină pentru ce s-a petrecut în România, poate doar pentru ultimul an!
Deci cui să-i dăm votul pe 6 decembrie? Eu, personal, n-am să-l dau nimănui, de ce să votez idioți, imbecili, hoți, mincinoși, trădători și lepre fără nici o ținută morală?
De ce am ajuns să renunț la dreptul la vot ?
Pentru că dreptul de a alege între bine și rău nu mai există, pentru că cei ce mai votează între rău și răul mai mic nu au, de fapt, dreptul de a alege, ci prelungesc agonia acestei țări și a acestui popor. Întrebarea este de ce să aleg?
În 1983 am fost anchetat că doream să-l împușc pe Ceaușescu, am fost urmărit de Securitate, în ’89 am ieșit în stradă și am asigurat hrana în orașul în care locuiam fără buletin, după ’90 am fost implicat în majoritatea evenimentelor din România, dar nu am crezut niciodată că am creat cale liberă pentru ticăloși, securiști și neocomuniști.
De ce au murit peste o mie de oameni în decembrie ’89 ? Pentru ca prostia, primitivismul, analfabetismul, hoția și corupția să devină „valori” fără de care nu ai decât dreptul de a fi umilit și de a muri de foame.
Români, cei ce vă cer votul sunt criminali, hoți, tupeiști, mincinoși, indiferent de culoarea hainelor lor. Ei vă cerșesc să le mai permiteți încă patru ani să vă fure și să vă mintă.
 
 

1 comment

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.