Recomandări merg.ro

0
180

Începând cu 2020 a fost lansat în Brașov un proiect inedit. Acest proiect își propune să ajute turiștii străini dar si turiștii locali care doresc să cunoască ce are România de oferit.

 

 

 

 

Pentru consumatorul final, merg.ro oferă o modalitate ușoară și sigură pentru a descoperi noi locuri, de a se informa dar și de a rezerva un serviciu oferit de partenerii platformei.

În momentul de față  este un mijloc ideal de promovare al restaurantelor din Municipiul Brașov dar cu potential de extindere la nivelul județului Brașov.

Bun aceasta este scurta prezentare, acum să incepem cu recomandarile pentru turisti.

Vine weekendul, ai pornit spre Brașov, ajungi, te cazezi și îți este foame.

Pentru că nu de multe ori știi unde să petreci o seară cu prietenii îți las aici 3 locații pe care să nu le ratezi dacă ești în trecere în orașul Brașov.

Când a fost ultima oară când ai fost la un restaurant cu specialități europene moderne? Începem lista cu primul local din Brașov care te așteaptă.

 

Addiction the Ranch

Situat pe Strada Lungă din Brașov, Addiction the Ranch este o locație ce oferă preparate pentru orice curios, începând de la salate până la cele mai delicate preparate din pui, porc, rață sau vită.

Fiind un restaurant cu specific european, se poate mânca pe săturate, iar prețurile sunt pentru buzunarul oricui $$.

Bun, acum că am făcut cunoscută bucătăria europeană, propun să continuam pe același fir și să vă recomand a 2-la locație de data aceasta cu un specific mediteranean.

 

Mediterra

Locație nouă în Județul Brașov ce a reușit să întoarcă capul oricărui trecător iubitor de frumos. Locația este situată pe Strada Johan Gott, în apropiere de Biserica Neagră.

Mediterra după cum sugerează și numele, oferă preparate mediteraneene, care îți amintesc de gustul Spaniei, Italiei sau Greciei când te gândești la preparatele cu fructe de mare.

Prețurile sunt pentru orice buzunar $$.

Pentru că am parcurs specialități europene, trebuie sa menționăm că cei de la Opus se laudă cu un preparat local celebru.

 

Opus 9

Când ai mâncat ultima dată un mic dejun care ți-a oferit energia necesară pentru o zi intreagă? Ei bine, la Opus 9 găsești un astfel de mic dejun. De asemenea, aici poți mânca vestitul desert local, Ișlerul pe care brașovenii îl cunosc de zeci de ani.

Locația Bistro-ului este în Piața Enescu, un loc cochet și retras de toată agitația din centrul orașului.

Prețurile sunt pentru orice buzunar $$.

Locațiile fac parte dintr-un lanț de restaurante ce aduc atât bucurie Brașovului, cât și persoanelor care îl vizitează, pentru lista completă te rog să accesezi Restaurante Brașov  și să te bucuri de experiențele culinare oferite de orașul de la poalele Tâmpei.

Îți urăm poftă bună

Merg.ro

Articol sponsorizat

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.