Printul digital – posibil pe mai multe materiale

0
176
 
Tipărirea digitală devine din ce în ce mai accesibilă. Acest lucru duce la o creștere a modurilor creative de a crea decorațiuni interioare folosind imprimarea la cerere.
 
 

 

 

Evoluțiile recente ale tipăririi digitale au deschis o lume cu totul nouă de posibilități de a aduce interioarele la viaţă prin intermediul modelelor de print digital interior.

Mai jos regăsiţi câteva idei care vă pot inspira în a alege print digital interior pentru a decora o casă sau un mediu de afaceri.

Print digital interior pe sticlă

Când menționăm geamurile decorative, majoritatea oamenilor se gândesc la vitralii. Datorită tehnologiei de imprimare digitală cu rezistență la UV, imprimarea se poate face pe tot mai multe materiale, inclusiv pe sticlă. Un avantaj suplimentar al acestei tehnici este că desenele tipărite sunt impermeabile și rezistente la zgârieturi și nu se vor estompa cu timpul.

Există multe utilizări ale imprimării pe sticlă în afară de vitralii. Rețineți că sticla nu trebuie întotdeauna să se încadreze funcțional într-un cadru. Alegând print digital interior este posibil să imprimați peste două mii de culori transparente sau acoperitoare pe sticlă standard sau pe sticlă structurată. Acest lucru poate fi făcut pentru a transforma complet o baie, o sală de ședințe, un birou, holul hotelului sau un perete.

Print digital interior pe plăci ceramice

Pe lângă sticlă, este posibilă imprimarea directă pe plăci ceramice. Aceasta oferă oportunități noi, uimitoare, de a imprima modele unice pe gresie și podea pentru bucătării, băi, piscine sau chiar pentru birou. Tipărirea la cerere permite distribuirea perfectă a unui design pe mai multe plăci.

Print digital pentru tapet

Tapetul este într-adevăr cea mai evidentă utilizare a unui print digital interior. Pentru o lungă perioadă de timp, tapetul era considerat a fi de modă veche, dar noile modele moderne și imprimarea digitală la cerere au schimbat acest lucru.

Drept urmare, alegând print digital interior puteţi beneficia de modele noi şi deosebite. În prezent, furnizorii pot oferi tapete în aproape orice domeniu, cu orice design, fie pe baza propriilor proiecte, fie în conformitate cu specificațiile unui client.

Doriți tapet cu o anumită fotografie, schemă de culori sau poate dintr-o anumită structură sau țesătură? Datorită tehnologiei de imprimare cu jet de cerneală, toate acestea sunt complet posibile, și anume folosirea sublimării, a imprimării UV sau a latexului.

Print digital pentru tapiţerie

Imprimarea digitală și tapițeria este o combinație posibilă în ziua de azi. Designul unei țesături nu mai trebuie să fie generic și potrivit pentru producția în masă. Diverse tipuri de țesături pot fi imprimate la cerere (chiar și mătase!), cu orice design posibil și în orice cantitate necesară.

Ca atare, utilizările sunt interminabile și foarte accesibile. Gândiți-vă la perdele unice, tapițerie pentru scaune, canapele şi multe altele. Tapițeria poate fi proiectată pentru a se îmbina perfect cu schema de culori sau tipărirea cerută de decoratorul interior. Tehnologia de imprimare prin sublimare oferă, de asemenea, culori foarte vii, permițând utilizarea eficientă a culorilor.

Print digital interior pe lemn

Pentru cei cărora le place o atmosferă mai rustică, de țară, în mediul casnic sau de afaceri, tehnologia de print digital interior poate fi folosită pentru a imprima direct pe lemn. Acest lucru se poate face pe obiecte sau panouri mici, dar există și imprimante de format mare care pot fi folosite pentru a imprima direct pe o ușă.

Acest lucru oferă restaurantelor, cafenelelor sau hotelului opțiuni noi pentru a include elemente de lemn tipărite unic în designul lor interior. Fără tehnologia de print digital interior, aceasta ar fi într-adevăr aproape imposibilă și nepermisă datorită forței de muncă manuale necesare. Acum acest element unic de design este la îndemână pentru proiecte de orice dimensiune.

Articol sponsorizat

 

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.