Cum vinzi online o gamă restrânsă de produse cu Gomag?

0
119

Un business în eCommerce este o afacere în continuă schimbare/adaptare, atâta timp cât lumea digitală și dispozitivele se schimbă și devin din ce în ce mai practice. Asta înseamnă că un magazin online trebuie să țină pasul cu acestea, pentru a fi relevant și mai aproape de potențialii clienți.

 

Așadar, în ultima perioadă, pe platforma Gomag s-au dezvoltat site-uri cu un specific mai aparte: fie magazine în care se vând maxim 5 produse, magazine de la care se dorea un impact vizual mai abundent, fie se comercializau produse noi, inovatoare, produse care merită o prezentare specială.

Experții de la Gomag s-au gândit la o soluție foarte practică în acest sens: tema Minimal.

Așadar, am testat și noi. Acum putem veni cu un feedback și putem să îți prezentăm beneficiile majore ale acestei teme, dacă te-ai decis că vrei să vinzi cu Gomag, și ți-a mai rămas doar alegerea temei.

1. Un beneficiu generalist – testarea gratuită a fiecărei teme

Fie că alegi Minimal sau orice altă temă, trebuie să știi de la început că o poți testa la capacitate (aproape) maximă. Bineînțeles, vânzarea propriu-zisă nu se va putea face fără un domeniu .ro/.com activ. Se poate solicita, dar nu asta este important acum.

Ți se oferă 15 zile gratuite în care testezi tema – adăugarea de produse cu descrieri/imagini, bannerele, chiar poți să îți setezi datele de contact și de facturare să fie totul pregătit pentru lansare. Când vei alege un abonament, tot progresul tău va rămâne salvat.

2. Tema este optimizată pentru Google și pentru toate device-urile

Nu cred că mai este cazul, în ziua de astăzi, să îți faci griji pentru aspectele acestea. O platformă care se respectă va realiza template-uri analizate de pe toate device-urile în paralel. Tema Minimal este optimizată și pentru mobil sau tabletă. Referitor la SEO – e pregătită și în acest sens. Adică, îți rămâne ție să optimizezi câmpurile de SEO cu metas-uri și poți începe campanii organice cu succes.

3. Configurarea temei

 Tema se configurează foarte ușor. Ai oricum la dispoziție un manual de folosire a platformei, iar pe când vrei să te ocupi și de design, o poți face singur. Configuratorul te lasă să editezi multe elemente ale temei, iar editorul CSS este acolo dacă ai cunoștinte tehnice. Bineînteles, dacă dorești o cu totul altă abordare de design față de ce îți oferă tema, ai nevoie de customizări de design, iar pe acestea îți sugerez să le discuți direct cu echipa Gomag.

4. Atenția pentru detalii

Trebuie să îți spun de pe acum, Minimal este o temă pentru cei mai perfectioniști. Tema Minimal scoate în evidență fiecare detaliu al produsului. Pune la dispoziție fotografii mari, într-un cadru simplist, pentru ca atenția să fie concentrată pe produse. Caracteristicile produselor sunt evidențiate datorită conținutului explicit, astfel încât să ai la dispoziție toate informațiile necesare pentru a finaliza vanzarea.

5. Perfectă pentru industria foto-video, electronice premium

În tema Minimal, caracteristicile produselor sunt evidențiate datorită conținutului wide, astfel încât utilizatorul are la dispoziție toate informațiile necesare pentru a cumpăra. Tema Minimal este potrivită pentru magazine din industria Foto-Video, gaming, electronice și electrocasnice, produse IT&C, dar poate fi ușor adaptată și altor nișe. Vezi magazinul prezentat pe pagina temei, care arată foarte bine ca design.

6. Merge mână în mână cu aplicații IT&C

Dacă vei vinde în nișa IT&C sau electrocasnice/accesorii folosind tema Minimal, ar fi păcat să nu îți analizezi nevoile extra ale magazinului și să arunci un ochi în Gomag Apps. Nișele mai tehnice au niste ‘nevoi speciale’. Așadar, ai nevoie de câteva aplicații eficiente, ce te-ar scuti de pierdererea timpului. Să folosesti aplicatiile din platforma înseamnă să pui la dispoziția clienților toate funcționalitățile extra, ca o mână de ajutor binevenită.

7. Faci o primă impresie bună. Ambalajul vinde

În câteva secunde, utilizatorii decid dacă le place sau nu un site. Iar tu nu vei avea o a doua șansă de a face o primă impresie bună. Pentru asta trebuie să fii cât mai creativ, pentru că o primă impresie poate dura ani de zile și te va ajuta să câștigi clienți pe viață.

Trebuie să investești în cel mai eficient design conform bugetului pe care îl poți investi, o structură corectă a site-ului, astfel încât să oferi o experiență plăcută și confortabilă vizual pentru utilizatori. Toate acestea pot fi susținute de o temă precum Minimal.

Pe scurt, de ce să vinzi o gamă restrânsă de produse cu Gomag?

Atunci când clienții nu au o experiență fizică cu afacerea ta, le rămâne doar să se bazeze pe funcționalitatea/asistența primită și să se simtă confortabil sau nu cu funcțiile oferite de un magazinul online (o platformă).

Cred că aceste 7 beneficii ale temei Minimal ar face magazinul tău online funcțional și practic, oferind vizitatorilor tot ce au nevoie pentru a lua decizia de cumpărare, astfel încât să se construiască un corp de încredere între tine și platformă.

Tema Minimal o recomand pentru magazine din industria foto-video, gaming, electronice și electrocasnice, produse IT&C și, de ce nu, pentru produse de lux, business-uri în care poate fi folosită cu încredere culoarea neagră pentru butoane/zone de acțiune, dar și pentru orice alte nișe care au un număr redus de produse.

Testează gratuit platforma, foloseste tema Minimal despre care ți-am tot vorbit și spor la treabă!

Articol sponsorizat

Tagsgomag

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.