Fiscul vă recomandă: Sunați la Call – Center sau completați formularul de contact

0
260

Fiscul recomandă contribuabililor să interacționeze cu angajații instituției, în continuare, prin mijloace de comunicare la distanță. Finanțiștii  pot fi contactați, pentru a răspunde solicitărilor și întrebărilor din domeniul fiscal, prin intermediul liniilor telefonice și adreselor de email publicate pe site-ul www.anaf.ro.

De asemenea, pentru comunicarea inter-instituțională, ANAF a deschis, la nivelul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice și al administrațiilor județene ale finanțelor publice, adrese dedicate de email: dgrfp.iasi@anaf.ro, ajfp.suceava@anaf.ro, ajfp.botosani@anaf.ro, ajfp.neamt@anaf.ro, ajfp.iasi@anaf.ro, ajfp.bacau@anaf.ro, ajfp.vaslui@anaf.ro.

 În plus, având în vedere că liniile telefonice de la nivelul administrațiilor fiscale

teritoriale pot fi foarte solicitate în această perioadă, Fiscul recomandă utilizarea serviciul de asistență telefonică – Call Center și Formularul de contact.

Pentru a obține informații generale în domeniul fiscal și IT, din aria de competență a ANAF, poate fi apelat Call Centerul instituției, la numărul de telefon 031.403.91.60.

Specialiştii răspund întrebărilor contribuabililor în continuare, de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 16.30.

O alternativă la fel de facilă pentru obținerea de informații avizate, în scris, în domeniul fiscal, este Formularul de contact, disponibil pe site-ul www.anaf.ro, la următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/.  Solicitările sunt tratate prioritar de direcțiile de specialitate, iar răspunsurile sunt transmise cu celeritate. În plus, acest serviciu are opțiunea de a anexa documente, iar numărul de înregistrare este generat automat. De asemenea, contribuabilii pot solicita Agenției Fiscale comunicarea de materiale informative în domeniul fiscal pe adresa de e-mail proprie, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul Formularului de contact, serviciu disponibil și în Spațiul Privat Virtual.

N.R.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.