„A propus ceea ce nici Hitler și ciracii lui nu au avut curajul să facă”

1
783

Am citit de mai multe ori, dar, totuși, am crezut că nu este adevărat! Un tip străin de umanitate, Străinu, și cu Cercel la minte, dacă ar fi avut-o, a propus ceea ce nici Hitler și ciracii lui nu au avut curajul să facă, eliminarea celor de peste 65 de ani prin izolare. Dacă Hitler și criminalii săi au cerut exterminarea evreilor și a țiganilor, acest individ cu mintea cariată de șpaga luată s-a gândit să mai scoată niște bani din exterminarea psihică a celor ce au muncit în România atât înainte de ‘89 și până prin 2010 – 2015.
Măi creatură stupidă, tu crezi că trebuie eliminați tocmai cei ce au muncit și au plătit impozite, iar voi, care prin furturi și „inginerii” ordinare ați distrus acestă țară, să profitați în continuare de ceea ce au făcut înaintașii, noi și tinerii care mai lucrează azi?
Te lăudau, cu ceva săptămâni în urmă, niște rahați care credeau că tu nu puți și te prezentau ca salvator al națiunii. Săracii, ei puțeau mai tare ca tine, dar fiind fără minte și miros nu puteau să facă diferența între parfum și rahat. Dacă erau rahați ca și tine, cum să simtă mirosul de parfum?
Măi Străin și Cercel, până și Mengele este junior față de tine!
Aria ta de exterminare a vârsticilor nu ține cont de nimic, ci doar de ceva interese materiale, pentru că la noi doar ce furi contează și cu cât furi mai mult, cu atât vei fi promovat în funcții bine remunerate.
Măi Cercel Străin de oameni și de acești români săraci, tu mizezi pe pasivitate acestui popor care nu are curajul să riposteze la inițiativa ta de sorginte nazistă.
Tovarășe Străin, eu am peste 65 de ani, am fost urmărit de Securitate, am participat la evenimentele din Decembrie ‘89, după, am fost „aranjat” mai tare de cei ca tine, iar azi sunt pensionar.

(Sursa foto: captură Youtube)

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

 

1 comment

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.