Asta este, alungăm proștii și ne alegem cu idioți!

7
1304

Suntem unici pe plaiurile mioritice. De ce să ne mai ferim de coronavirus, când alți viruși ne omoară din interior ? La americani a fost un adevărat scandal, pentru că toate uraganele aveau nume feminine și, la presiunea opiniei publice, unele uragane au primit nume masculine.
La noi, nici un uragan nu poartă nume, nici nu ar avea cum, mai ales cele ce se trag din „Miorița”. Efectul existenței lor în politica românească a fost, însă, devastator. Bălaia Elena Udrea s-a răzvrătit și, sub ocrotirea baciului Băsescu, a devenit capră, a ridicat coada sus și a pârjolit iarba țării, a fugit pe alte pășuni, apoi s-a întors acasă, unde rumegă din fânul dosit pe alte plaiuri. O altă bălaie, Viorica Dăncilă, a rămas modestă, nici măcar mioară, ci doar o biată oaie. Ținută în lesă de ciobanul Dragnea, mânca ce i se spunea, dar și ea a prăpădit fânul țării. Ea nu a fugit afară,  pentru că nu știa unde se termină spațiul mioritic și nu se pricepea nici să behăie.
Dar, iată că, pe plaiurile mioritice, a apărut a treia mioară bălăioară, mândră tare, marcată cu galben pentru a nu se pierde de turmă, pe nume Alina Gorghiu. Oița asta s-a apucat să facă și ea ceva și a propus ca cei care au pustiit pășunile mioritice să fie ținuți șapte ani în stânile proprii și să fie hrăniți cu clăile de fân furate de la noi. Atunci, de ce s-a mai opus muflonului Toader ?
Oiță bârsană, te crezi năzdrăvană,
Iar ai tăi din turmă, nu te cred nebună ?
Cum berbecii galbeni, cei cu mintea iute,
Te-au lăsat pe pajiști, nu închisă-n curte ?
Asta este, alungăm proștii și ne alegem cu idioți !

(Sursa foto: www.stock.adobe.com)

Prof. Vălu Năstăselu

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

7 comments

  1. Catalin 4 aprilie, 2020 at 15:51 Răspunde

    Oameni buni, daca dupa pandemie, cati om mai fi, nu iesim in strada sa dam leprele jos, nu mai avem nici o sansa. Isi dau legi in continuare, nici un PNL, USR, sunt toti la fel. Ne-au venit romanii acasa, ca-s tigani nu are nici o importanta. Ei de ce nu au dreptul la o indemnizatie pentru mancare macar? Sau astia din privat?Cum dracu se descurca cu 1000 de lei pe luna? Leprele tin putorile cu salarii mari in functii. IN STRADA, OAMENI BUNI! GATA CU HOTIILE SI CU PUTORILE DE LA STAT! TREBUIE SCOSI DIN INSTITUTII DE PESTE TOT. CE ROL MAI AU PUTORILE?

  2. FLORIN 4 aprilie, 2020 at 16:21 Răspunde

    Un lucru trebuie sa fie clar pentru toti (***) din tara asta care inca se deranjeaza sa se duca la VOT.
    Dragi (***),VOTUL este inutil.
    Indiferent cu cine veti vota nu faceti altceva decat sa perpetuati statul mafioto securist care a preluat conducerea acestei tari imediat dupa 1989 si a tinut-o in diversiuni pana in prezent .
    Toate partidele din aceasta tara sunt controlate de securisti iar orice vot dat sub masca”democratiei”nu face decat sa intareasca acest stat mafiot.
    Dupa cum vedeti in ciuda acestei crize care va pune aceasta tara pe butuci pe 20 de ani si indatorata pe 100, singurii care prospera si nu au nici o grija pentru ziua de maine sunt chiar cei responsabili de distrugerea acestei tari adica statul mafiot reprezentat prin cei cu salarii colosale si pensii speciale/serviciu .
    Ei nu vor suporta nici un cost al acestei crize.ZERO.Se vor lafai in continuare in lux,se vor ocupa in continuare cu hotii si smenuri cu un dispret maxim la adresa noastra.
    Cand vom intelege acest lucru si nu ne vom mai duce sa votam deloc lucrurile vor incepe sa se schimbe in aceasta tara.

  3. George 4 aprilie, 2020 at 19:40 Răspunde

    Care vot, Florine! Pe cine sa mai votam?????Vorba lui Catalin, trebuie sa avem in vedere iesirea masa . altfel nu va fi nici o schimbare. Vor indatora tara asta pina cind nu se va mai putea si vor da bir cu fugitii. Eu nu am pe cine sa votez.

  4. luisa. 5 aprilie, 2020 at 21:29 Răspunde

    „Soferul AGALEANU” omul lui MARCOCI VLAD( angajat de PAVALEANU ) de pe BC 07 ZCF Duster negru, folosit in interesul personal, exclusiv a lui MARCOCI, este trasferat la SGA Neamt din nou dupa caderea nu a Bastiliei ci a gruparii infractionale condusa de MARCOCI SI POPESCU zis ” Michi” grupul s-a dizolvat asa cum a venit !! Dar plata , plata cine o face!!!????? Lui Marcoci i se pregateste un „birouas” la etajul 3 la sediul SGA Neamt( cica ar fi angajatul ANAR pe post de JAMES BOND al investitiilor !!!, hai lasane) ; Agaleanu s-a dat de gol prin manevrele facute ! sa vedem daca organizatia PNL Neamt condusa prost de actualul presedinte Cozmanciuc ia vreo atitudine cu acest „Don Huan”

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.