Tupeu! O „duamnă” ne-a pus gând rău și vrea să ne reducă la tăcere

10
1512

O pretinsă doamnă care a făcut obiectul mai multor articole publicate de atacul.ro s-a supărat atât de tare pe noi încât vrea musai răzbunare. Este aceeași doamnă care, împreună cu alții, căuta soluții, pe la începutul anului 2017,  ca să-i închidă gura „ăluia de la Atacul”. Cum cu mita nu le-a mers, s-au gândit că o corecție fizică ar fi binevenită, numai că planul le-a fost dat peste cap în momentul în care le-am devoalat acțiunea.

Acum, doamna s-a supărat din nou și tare. Atât de tare încât și-a arătat nemulțumirea într-un anumit cerc de persoane, afirmând că o să-i vină de hac personal lui Muraru, pentru că s-a săturat de bărbații lași. Declarația a fost frumos îmbrăcată într-un „superb” tablou cu expresii triviale și a sunat cam așa: „Ce dracu`, mă, nu mai există bărbați cu (***) în Neamț ca să-i rupă gâtul ăstuia? Se tot leagă de PSD și nu-i spune nimeni nimic, nu e posibil așa ceva! Lasă că-l prind eu și-l calc cu mașina!”. Așa s-ar fi exprimat „duamna”, cumplit de supărată că publicația atacul.ro i-a stricat mai multe afaceri profitabile făcute cu bani publici.

După cum spuneam, doamna cu pricina a luat parte la ”discuția în 5”, în urmă cu 3 ani, când gruparea infracțională creată în jurul lui Arsene căuta soluții, printr-o „vilă italiană” din Piatra Neamț, pentru a-i închide gura lui Muraru. „Duamna” trebuie să știe, dacă nu cumva a aflat între timp, că planul pe care vrea să-l pună intră în sfera infracționalului, iar pedeapsa pentru o asemenea faptă este destul de dură. Spre știință: și tentativa se pedepsește! Puțini au fost cei care au scăpat neprinși și nepedepsiți după comiterea unor astfel de infracțiuni. Poate îi transmite cineva și „duamnei”!

Daniel MURARU

Citeste si:

MURARU ȘI ATACUL.RO NU CEDEAZĂ ÎN FAȚA ÎNCERCĂRILOR DE MITUIRE ȘI A AMENINȚĂRILOR

Prostul obicei al noului prefect: să închidă gura presei cu bani

Arsene, președinte de Consiliu Județean sau șef de grupare mafiotă?

Tagsatac

10 comments

 1. noela. 13 februarie, 2020 at 16:47 Răspunde

  Aceasta “duoamna ” o cauta cu lumanarea!!! poate o va a ….prinde cei de la DNA sa o invete protectia muncii!!! ca asa este daca te joci cu focul!!!Succes DNA prindeti infractorii!!

 2. Dan 13 februarie, 2020 at 18:25 Răspunde

  Fa, duamna, noi stim ca toata gruparea infractionala de sugative conduse de soseta nu au nici macar un IQ cat al unui elev de gimnaziu (IQ-urile voastre adunate nu sunt la nivel de gimnaziu). Sunteti niste parveniti/e, care cred ca universul graviteaza in jurul lor. Sunteti niste flamande care pana la 40 de ani intrebati in ce livezi cresc fructele de mare. Acum va plimbati cu masini scumpe si va ascundeti jegul sub mirosul excesiv de parfumuri scumpe. Ati incercat vreodata sa va uitati in oglinda cand va treziti? Credeti ca existe personaje mai urate decat voi? Chiar nu intelegeti ca lumea va uraste? Ca dovada ca va toarna pana si cei cu care stati la baut pana dimineata. In ciuda aparentelor, nici soseta nu da un leu pe voi. Soseta nu da un leu pe nimeni dar nu ati inteles niciodata. Uitati-va, acum ipocritul cere demisia conducerii Apaserv. Ce mizerabil. Pai nu el i-a pus in functii pe concitadinul Angheluta, pe profesorul de sport transformat in director economic si sluga perfecta Movila, pe raposatul Nicolae proptit de Rotaru, pe reesapatul non-ofiter de ascultat la usi si inregistrat prietenii la chermeze Stanciu, pe cumnatu Dominte si alte nulitati? Nu este compania CJ-ului? A fost plecat, nu stia ce se intampla la Apaserv? Nu a impus angajarea a zeci de pile (nu este exagerare) la Apaserv? Platim sute de insi la CJ presedinti, vicepresedinti, CA-uri, administratori publici cu milioane de lei pe luna si soseta se da interesat de soarta romascanilor? Mars! Daca nu anunta primaria ca trece la alta companie nu mai cerea demisii. Si daca o sa iasa Angheluta sa spuna ca majoritatea pierderilor ti se datoreaza, soseta? Pentru zecile de contracte si externalizari pe care le-ai impus, pentru distrugerea efectiva a companiei prin blocarea iremediabila a proiectului european de 200 mil € prin rezilierea contractului cu israelienii, in orice tara civilizata erai arestat (cum de altfel vei fi curand).

 3. Catalin 13 februarie, 2020 at 19:03 Răspunde

  Normal! Duamnelor le-au crescut c**iele de cind sug bani de la stat si iau taurul de coarne. Cum? N-au gasit pe nimeni sa va ciomageasca? Las’ ca vin ele, coioasele, puloasele sa va traga in teapa, sa va rupa picioarele, sa va distruga, sa va termine. Poate chiar sa va omoare. Ce poti intelege din asta? Ca ati deranjat cuibul de viespi.
  Asta se intimpla cind infractoarele mov sint libere si nu la pirnaie.
  Este foarte grav!

 4. Barbatul fara xxxx 13 februarie, 2020 at 19:21 Răspunde

  Deh, limbaj de cartier, mahala, poate chiar am ginit personajul. Poate o gineste si pe duamna militia, macar DNA-ul pe proiect, daca nu pe masina de rupt picioarele jurnalistului.
  Ce sa le ceri parvenitelor. Sunt in stare de orice ca sa-si faca mendrele. Aveti grija ca pina le ia militia…..

 5. Daniela 14 februarie, 2020 at 09:17 Răspunde

  “Duamna” cu pricina, daca vorbim despre acelasi personaj, statea la rand zilele trecute intr-un magazin din Piatra Neamt, impreuna cu un alt personaj de teapa ei. Erau reduceri(14 lei orice produs. Dar ele analizau variantele pe care sa le sustina in viitoarea legislatura. Au enuntat si un nume, (***), care parea pe placul lor. Se vaitau una la alta, in legatura cu faptul ca nu prea au de unde alege. Ele, probabil spera la vreo marioneta pe care sa o manevreze ca si pina acum. Nu de alta, dar daca pe viitor, li se intrerupe sursa de lovele? Cu ce-si mai cumpara farduri pentru “tencuiala”, botox pentru buzisoare si obrajori? Vai, vai, ce dilema mai aveau…. Oare (***), corespunde “nevoilor” pe care le au periodic aceste “duamne”? Cosmetica si lux.

 6. Varga Szandor Andrasz 14 februarie, 2020 at 15:38 Răspunde

  Doamna ar fi de dorit să judece de doua ori daca la Târgsor poate fi o destinație turistică potrivită .
  E căldură, e mâncare, sunt condiții .
  Dar colegele de camera nu sunt printre cele mai potrivite pentru o doamnă .

 7. Daniela 14 februarie, 2020 at 20:15 Răspunde

  Nici la Bacau, nu este prea stralucita situatia. Mizerie si mancare proasta, companie de o stea. Grele vremuri…. Dar cu fustele ei sclipicioase, poate inmoaie ceva.

 8. Poala'n briu 14 februarie, 2020 at 21:39 Răspunde

  Era o duamna disteapta tare cu un bolid tare scump si cu un tupeu mazac. Daca analizez bine ce-a putut scoate din gura-i de duamna, mi-e foarte clar ca ea e. Duamna “cealanta” e mai finuta de atit, recunoasteti!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.