Zvonuri privind plecarea lui Angheluță de la șefia Apa Serv. Cine i-ar putea lua locul

7
928

De câteva zile, în interiorul companiei Apa Serv se discută despre o posibilă demisie a lui Vlad Angheluță din funcția de director general interimar. Surse din interiorul companiei ne-au declarat că Angheluță ar putea să-și înainteze demisia în cadrul ședinței Consiliului de Administrație, programată mâine, 12 februarie, începând cu ora 13.00. După cele întâmplate în ultima perioadă, când a trecut de la agonie la extaz, dacă Angheluță și-ar da demisia nu ar surprinde pe nimeni. Înscris în cursa pentru funcția de director general al Apa Serv, Angheluță a obținut la proba interviului 63 de puncte, fiind declarat respins. În urma contestației, punctajul a sărit de 70, iar Angheluță a fost declarat admis. Bucuria a fost de scurtă durată, pentru că membrii Consiliului de Administrație, din care face parte, printre alții, și Mihai Dominte, cumnatul lui Ionel Arsene, nu i-au acordat votul final lui Angheluță, așa că acesta a ratat șefia la Apa Serv. Toate astea l-ar fi făcut pe Angheluță să ia decizia de a renunța la funcția de director pe care o ocupă în calitate de interimar. Iar aici s-ar fi ajuns și din cauza unor neînțelegeri care ar fi apărut între el și Ionel Arsene, amândoi târgnemțeni și prieteni de ani buni. Deși fac parte din același grup de amici, se pare că relația dintre ei nu este una dintre cele mai fericite, sursele noastre afirmând că Angheluță nu ar fi pe placul lui Arsene din cauză că nu i-ar cânta acestuia în strună, așa cum o fac alții. Nu o dată, spun aceleași surse, Angheluță l-ar fi înfruntat pe Arsene, comportament care l-ar fi scos din sărite pe cel din urmă. Așa s-ar fi întâmplat în urmă cu mai bine de doi ani, când Angheluță a renunțat la funcția de administrator public de la Consiliul Județean Neamț. Ulterior, la insistențele prietenilor comuni, cei doi s-au împăcat. Așa se face că, la scurt timp, Angheluță a fost numit director interimar la Apa Serv SA, companie în care Consiliul Județean Neamț, instituție condusă de Arsene, deține 85% din acțiuni.

Acum, surse din cadrul Apa Serv SA vorbesc despre o nouă răcire a relațiilor dintre cei doi, Arsene supărându-se în momentul în care ar fi aflat că Angheluță ar fi vorbit, într-un anumit context, partidul de rău. Alții spun că, de fapt, conflictul este mult mai vechi, iar șeful CJ-ului a considerat că acum este un bun moment să-i arate prietenului ce putere are. Se mai spune, de asemenea, că Angheluță ar fi refuzat anumite sfaturi prețioase în ceea ce privește managementul companiei. Unii merg mai departe și spun chiar că l-ar fi auzit pe directorul Apa Serv spunând, în anumite cercuri, că pleacă din companie, pentru că nu ar vrea să plătească pentru alții.

Totuși, nu este exclus ca Vlad Angheluță să rămână în continuare directorul general interimar al Apa Serv, iar mâine la ședința CA-ului să nu se întâmple nimic remarcabil. Și asta, pentru că există și voci care afirmă că Angheluță nu va renunța la funcție, ceea ce ar putea da planurile unora peste cap.

Dacă va demisiona, în locul lui ar putea să vină Oana Bulai sau Ion Păcală. Oana Bulai a fost consilier de stat în Cabinetul Dăncilă, iar Ion Păcală, care a mai fost director la compania județeană, este acum pensionar și angajat la… Apa Serv. Oana Bulai a fost, ca și Vlad Angheluță, administrator public la Consiliul Județean Neamț, funcție la care a renunțat în momentul în care a fost numită consilier de stat. De asemenea, un alt nume vehiculat este cel al directorului comercial Petru Victor Movilă, care a mai fost director general interimar.

Daniel MURARU

7 comments

 1. Virgil 11 februarie, 2020 at 19:17 Răspunde

  Nu cred ca ar fi o surpriza sa fie numita vreunul dintre cei nominalizati. Pacala, tras pe linie moarta, e vulpoiul care stie smenurile. Dar exista riscul sa nu fie prea bun executant, dar poate pe soseta nu-l mai intereseaza compania falimentara. OB are talentul de Isaura care asculta de stapan si oricum e somera acum. Dar in ce-o priveste, fiind o tipa prea smechera, nu va accepta sa i se umple frigiderul in fiecare zi pentru intreruperile de apa. In foarte scurt timp, va reveni pe functia de administrator pentru ca sosetica sa aiba un om de incredere. Movila pare a fi o solutie de moment fiind un individ fara personalitate, fara pregatire de specialitate si bun executant.

 2. V.Vasile 12 februarie, 2020 at 07:58 Răspunde

  Oameni buni, tuna si-i aduna ! Unul arunca ciocanul,de tulbura apa, celalalt, pacaleste compania de multi, f. multi ani cu a sa competenta (vinovat Vle Stefanescu saracu) . De fata ce sa zic, ar conduce compania da, nu stie de unde s-o apuce insa cu ceva fard si cu experienta capatata pe la Viorica ,nu s-ar observa competentele sale….
  Asa ca, mai ,,dragii mei nemteni,, luati cu apa tulbure ca de, m-am (m-ati)mai ales odata si ciocu mic , (ca de obicei) ca tot voi platiti…..

 3. Pompei 13 februarie, 2020 at 08:58 Răspunde

  Cred ca am putea avea o surpriza.Domnul Soseta sintetica ,ar putea sa-l scoata din palarie pe…”cel mai idiot ministru”. Are reputatie la nivel national, fiind mai popular chiar si decat Cimitirul Vesel de la Sapanta,este un bun manager si comunicator, ce mai, a condus el si o vulcanizare, n-o putea sa invete sa se joace pe calculator la Apa Serv si sa-si treaca in CV si functia de director general? Ca din cei 5000 de cetateni din zona Targu Neamt, la 4000 le-a facut Sosetel CV-uri cu care ar putea ocupa posturi la NASA…

 4. Dan 13 februarie, 2020 at 18:57 Răspunde

  Totusi, nimeni nu spune nimic despre ADI AQUA unde iau un morman de bani niste slugi din Targu Neamt. Au doua mari calitati, analfabeti si slugi.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.