„Haosul permite proștilor să devină conducători și să fie proclamați genii”

3
1246

Haosul este starea care convine cel mai mult românilor. Când este haos, poți face orice, fără a fi tras la răspundere. Poți să furi, să minți, să bați câmpii, să încalci orice lege, mai ales în România unde legile îi apără pe infractori. Vă mai aduceți aminte de acel personaj toxic numit Tudorel Toader ? În orice stat cu norme minime de stat de drept era închis pe viață și cu bunurile confiscate. De Liviu Dragnea, faraonul de Teleorman care a jefuit un județ și o țară, de analfabeții din jurul lui, de toate maimuțele care dețin încă funcții de conducere și iau decizii în această țară?

România este singura țară din UE în care există baroni locali, majoritatea jigodii ordinare, semianalfabete și corupte care au ajuns să stăpânească unele județe ale țării. De ce nu se iau măsuri pentru eliminarea acestor vietăți bipede care au sfidat antropogeneza și s-au declarat oameni, de ce nu li se confiscă averile care nu pot fi justificate?

Pedepsele au fost inventate din antichitate pentru pedepsirea celor ce au greșit, iar dacă aveți timp citiți “Codul lui Hammurabi” pentru a înțelege cât de rămași în urmă suntem față de sec. XVII î.d.H.

Haosul distruge orice scară a valorilor și permite proștilor să devină conducători și să fie proclamați genii, iar hoților să fure oricât și să fie declarați oameni de afaceri.

Am scris de multe ori că perechea hoț + prost nu poate produce decât catastrofe, dar hominidele care au condus România au declarat catastrofele binefaceri și de aceea țara se află în această situație.

Rămâne să vedem ce vor face cei ce vor veni la putere după anticipate, pentru că acum cei ce au preluat puterea încearcă să construiască ceva solid pe nisipuri mișcătoare, dar acest lucru este imposibil !

Prof. Vălu Năstăselu

(Sursa foto: https://www.pinterest.com/)

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

3 comments

  1. constantin 16 ianuarie, 2020 at 11:45 Răspunde

    D-le profesor tare mult va rog sa-i lasati pe cei de la” centru” si „Codul lui Hamurabi” si sa veniti cu prostii si hotii din judetul Neamt.Pentru a va ajuta va dau cateva nume:Pruteanu,Stefan, Tarata, Toc si multi, multi altii.Numai asa cetatenii din judetul Neamt vor intelege ca scrieti pentru ei.O fi si Dragnea hot si prost dar are cel mai iubit om in judetul Neamt.Pe 10 august cand jandarmii nenoroceau protestatarii in Bucurest omul din judetul Neamt facea chermeza cu Dragnea pe la palate de linga Bucuresti.Sunt convins ca dvs. le stiti mai bine decat mine dar nu le scrieti.

  2. FLORIN 17 ianuarie, 2020 at 04:56 Răspunde

    Va spun eu de ce nu raspunde nimeni in aceasta tara este simplu:

    Nu raspunde nimeni pentru ca aceleasi (***) si (***) corupti sunt in institutiile abilitate gen PARCHET/DIICOT/IPJ/SRI/DNA/TRIBUNALE/ANI,etc.

    Aceste institutii sunt populate numai cu oameni tip (***) in mare parte (***) de dau prin gropi,(***) si (***).Asta s-a dorit,deprofesionalizarea totala a statului pentru a se fura in voie.

    De altfel statul Roman nu mai exista de 30 de ani.El a fost inlocuit de un sistem mafiot securist care este conectat si dispune de toate resursele din aceasta tara pentru a fi folosite in scopuri personale.

    Atat timp cat aceste SRL-uri enumerate mai sus nu sunt reformate drastic pana la desfiintare daca e cazul in aceasta tara nu se va schimba nimic.

    Pentru ca acest lucru sa se intample cetatenii din aceasta tara trebuie sa faca o noua revolutie in strada si sa restarteze aceasta tara de la ZERO.

  3. Stefan 19 ianuarie, 2020 at 12:12 Răspunde

    Dl. Nastaselu a „uitat”, se pare, ca PSD nu mai e la guvernare si ca , treptat, panaramele PSD-iste sunt inlocuite (sau preluate) de PDL (PNL).Trebuie sa fii tare natarau sa crezi ca se va schimba ceva in politica si in societatea romaneasca cu sau fara „anticipate”!De altfel, povestea asta cu anticipatele e doar o gogorita, nimic nu-i impiedica nici acum pe PDL-sti sa-si faca jocurile!!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.