Barna a arătat că mentorul său a fost Dragnea

0
424

Mai există USR ?

Nu este o întrebare retorică, ci una nomală. Unde este acest partid frumos, dar naiv? Pe mâna cui a încăput ?
Scriam, cu ceva timp în urmă, că Barna este de fapt un slujitor al PSD. A candidat  împotriva lui Iohannis, a atacat permanent PNL, partid care nu este nici el prea curat, l-a apărat pe Dragnea, a condus USR spre catastrofă, a creat impresia că el, ca persoană, este total dezaxat, luările sale de poziție au frizat imbecilitatea, dacă nu a fost mincinos și ipocrit. Acum și-a dat arama pe față, pentru naivi, să nu spun pentru proști. Domnul Barna a arătat că mentorul său a fost Dragnea. La fel ca fostul șef PSD, îi execută pe cei ce nu sunt de acord cu el și-i dă afară din partid. Vechea meteahnă comunistă de distrugere a opoziției este o practică și în USR. Șeful este totul, maimuța supremă, iar cei care se gudură pe lângă el trebuie să-l aduleze, maimuțele de rang inferior îl vor susține cât mai zgomotos și mai servil pentru eventuale funcții. Planeta maimuțelor se consolidează în România, indiferent de culoarea roșie, galbenă, portocalie, albă sau căcănie.
USR părea a fi altceva, mai curat, chiar dacă mai naiv, mai entuziast și mai tineresc, mai alb precum culoarea sa, dar unde a ajuns?
Dacă vreți să salvați acest partid care este în derivă și, în curând, în disoluție, useriști, scăpați de acest individ, care prin tot ce a făcut a servit PSD-ul și a lovit în USR. Faptele sunt cele prin care oamenii pot fi catalogați și apreciați, nu vorbele!

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în ziua de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

Citeste si:

Barna a ajutat-o pe Dăncilă să ajungă în turul doi și a stabilizat PSD-ul care era în derivă

PNL-USR și lupta pentru putere

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.