Alege masa de manichiură potrivită pentru tine

0
259

Ești pasionată de manichiură și vrei să faci din asta o sursă de venit suplimentar?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sau te gândești chiar să îți deschizi propriul salon de manichiură de unde clientele tale să plece fericite, cu unghii minunate, așa cum și-au dorit? Indiferent dacă faci asta ca un hobby, faci unghile prietenelor tale pentru că vrei să capeți experiență sau vrei să îți faci propria afacere din asta, ai nevoie de aparatură, lacuri de unghii, geluri de calitate. Lista continuă și tu știi cel mai bine ce altceva ar mai trebui să conțină, însă să nu uiți de masă de manichiură, este cea mai importantă.

Chiar dacă să faci unchiile prietenelor tale este doar o plăcere pe care nu te gândești să o transformi vreodată în afacere, ai nevoie de o masa manichiură unde să îți poți desfășura activitatea mult mai ușor, unde îți poti expune toate nuanțele de ojă și gelurile de care ai nevoie mai des.

Cum alegi masa de manichiură?

Masa de manichiură este la fel de importantă ca biroul pentru cei care lucrează la calculator. O masă de manichiură îți face treaba mult mai ușoară dacă știi cum să alegi. Iată câteva criterii de care ar trebui să ții cont.

Cum folosesti masa? Dacă ai nevoie de o masă pentru un salon propriu de manichiură unde să lucrezi în mod profesionist, trebuie neapărat să alegi o masă de înaltă calitate, pe care să poți pune toate aparaturile și ustensilele de care ai nevoie. Poți să găsești masa de manichiură cu aspirator încorporat sau fără, tu decizi ce alegi și ce este mai bine pentru confortul clientelor tale. Dacă vrei să îți faci singură acasă, o masă ușoara și simplă este de ajuns pentru tine.

Calitatea, întotdeauna pe primul loc. Oricât de atentă ai fi, tot riști să pătezi masa cu ojă, acetonă sau alte substanțe, de aceea este foarte important să alegi o masă de calitate care să aibă un finisaj ușor de curățat și rezistent la acetonă. În oferta de pe site-ul nostru găsești masa de manichiură cu blat din sticlă. Sticla este foarte ușor de curățat. Praful și substanțele chimice nu îți vor afecta blatul de lucru, iar masa va rămâne la fel de frumoasă și după mai mult timp.

Aspectul. Primul lucru pe care o să îl vadă o clientă când intră în salonul tău este designul și felul în care este aranjat salonul. Alege o masă de manichiură care să arate elegant, dar, în același timp, să fie și practică. Alege o masă care să se încadreze frumos în designul salonului. Clientele se vor simți atrase de atmosfera din salonul tău, se vor simți confortabil și, cu siguranță, o să se întoarcă la tine data viitoare, când vor vrea să își pună unghii.

Alege să cumperi masa de manichiură de pe amalia.ro

Pe site-ul amalia.ro găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea, poți să cumperi ojă, produse de make-up, kituri de epilare profesională, masă de manichiură și multe altele, la prețuri foarte avantajoase. La orice comandă de peste 200 de lei beneficiezi de transport gratuit pentru toate produsele din coș.

E simplu! Plasezi comanda pe site, ai o valoare mai mare de 200 și nu plătești nimic în plus când îți aduce curierul comanda.

Intră acum pe www.amalia.ro și alege produsele de care ai nevoie!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.