”Dacă se vor lua măsuri dure, hoția și iresponsabilitatea pot dispărea”

2
262

În România, totul este pe dos, albul este negru și negrul este alb. Asta în funcție de interesele celor de la butoane, dar și în funcție de incultura, lipsa de educație, să nu spun și de prostia celor ce susțin încă fosta putere. Dar să le luăm pe rând. Viorica Dăncilă a candidat pentru funcția de președinte al României și întrebarea vine de la sine: cum a fost posibil acest fapt ? Probabil că s-a luat în considerare că a fost furată de un Premiu Nobel care nu i-a fost acordat, deși a făcut cea mai mare descoperire a științei contemporane. A descoperit o nouă metodă de hrănire a copiilor și tinerilor cu gaze lacrimogene. Inovația doamnei nu a fost omologată, dar cu toate acestea, doamna s-a declarat mama tuturor românilor pentru că le-a dat gaz ca hrană. Dureros este faptul că unul din trei români a fost de acord cu acest specimen uman. După alegerile prezidențiale, liderii PSD, care au dat legi pentru acapararea statului de către infractori, s-au reorientat și acum sunt de acord cu anularea legilor pe Justiție și nu numai. Dar de ce le-ați votat atunci, chiar dacă sute de mii de români au ieșit în stradă pentru a le contesta ? Jigodismul a ajuns la paroxism atunci când Tudorel Toader, acest buboi care, din culpă, a ucis, a violat, a tâlhărit sute sau mii de oameni, se prezintă ca victimă. De ce acest individ toxic nu este pedepsit ? Culmea ipocriziei și lașității este faraonul Dragnea care a scris că el s-a sacrificat pentru România pe care a furat-o, a umilit-o, a violat-o, doar pentru binele ei.
Sindromul PLMHI a devenit o problemă națională și fără măsuri hotărâte nu se poate face nimic. Dacă se vor lua măsuri dure, dar necesare în condițiile actuale, hoția și iresponsabilitatea pot dispărea. Iar dacă se va aplica corect legea presei și audiovizualului, va dispărea și minciuna și atunci România va mai avea o șansă.
Măsurile sunt foarte clare, cei care au venit la putere au curajul să le aplice ?

(Sursa foto: www.zerohedge.com)

Prof. Vălu Năstăselu

Vălu Năstăselu este profesor de istorie, prospăt pensionar. Născut în ziua de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 a fost profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 comments

  1. Stefan 5 decembrie, 2019 at 15:52 Răspunde

    D-le Nastaselu, cum va permiteti sa jigniti o persoana (chiar d-na Dancila), numind-o “specimen”?!Ce va califica pe d-vs, un profesoras (***) de provincie (in opinia mea) sa dat astfel de sentinte?Nu sunt PSD-ist, insa, citind asemnea texte (***) precum cel scris de matele, mai ca imi vine sa votez cu PSD…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.