(P) Consilierii județeni liberali: Conducerea CJ Neamț și președintele Ionel Arsene își bat joc de pietreni! Din cauza incompetenței lor au ajuns să sisteze transportul public local!

1
28

Pietrenii și nemțenii din localitățile Alexandru cel Bun, Dumbrava Roșie, Gîrcina, Săvinești și Roznov au ajuns să fie batjocoriți de conducerea Consiliului Județean Neamț. Societatea Troleibuzul SA, unde Consiliul Județean Neamț deține peste 97% din acțiuni, a anunțat că de vineri, 4 octombrie, își suspendă activitatea pe termen nelimitat.

Din cauza incompetenței celor de la Consiliul Județean s-a ajuns în această situație dezastruoasă, din cauza căreia au de suferit pietrenii și sute de nemțeni din localitățile din apropiere.

Deși președintele PSD al Consiliului Județean Ionel Arsene se tot laudă că salvează Neamțul, realitatea demonstrează (a câta oară?!?) că nu dă nici măcar doi bani pe nevoile cetățenilor.

Decizia de sistare a transportului public, care a fost anunțată în bătaie de joc pe o pagină de Facebook, este una absurdă, cu efecte grave asupra cetățenilor!

Mai mult chiar, conform contractului dintre societatea Troleibuzul SAși ADI Urbtrans o astfel de decizie trebuie anunțată cu 90 de zile înainte.

Grupul consilierilor liberali județeni solicită celor responsabili să revină asupra acestei decizii, să asigure transportul local pentru pietreni și pentru nemțenii din localitățile Alexandru cel Bun, Dumbrava Roșie, Gîrcina, Săvinești și Roznov. Totodată, în regim de urgență să găsească soluțiile adecvate pentru rezolvarea acestei crize, iar cei vinovați să își dea demisia! Totodată, președintele ADI „Urbtrans”, primarul PSD Ion Rotaru, să își dea demisia de urgență, iar membrii CA Troleibuzul să fie demiși!

Stimate domnule președinte al Consiliului Județean Neamț Ionel Arsene nu vă mai bateți joc de cetățeni! Din păcate, în acest moment putem să constatăm că cei de la PSD, prin toate acțiunile iresponsabile din ultima perioadă, vor să distrugă județul Neamț!

Grupul consilierilor județeni PNL Neamț

1 comment

  1. Didi 4 octombrie, 2019 at 19:40 Răspunde

    Dle Muraru, vad ca nimeni nu vorbeste asa cum trebuie despre consiliul de administratie de la Troleibuzul. Despre tovarasul colonel Stanciu care va poarta de grija si care a distrus si Apaserv prin incompetenta. Inca unul care ar fi director la ADI Aqua despre care spun unii ca spala masina lui soseta. Dominte, cumnatul lui soseta, Florentina educatoarea buna la orice. Astea sunt (***) care decid soarta celor mai importante societati ale CJ-ului.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.