Cristache de la TVR a pierdut procesul cu Poliția Neamț

6
358

 

Ionuț Cristache (foto), realizatorul unei emisiuni la Televiziunea Română (TVR), în care invitații permanenți ca Ion Cristoiu, Radu Soviani, Mircea Dinescu sau Mariu Pieleanu sunt plătiți generos din bugetul instituției media, a pierdut procesul pe care l-a intentat în vara anului trecut Poliției Neamț. Cristache a contestat procesul-verbal de contravenție întocmit de un echipaj de poliție care l-a surprins pe jurnalist în timp ce conducea, pe raza comunei Girov, județul Neamț, un autoturism cu viteza de 127 km/oră. Cristache, căruia i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile, s-a adresat Judecătoriei Piatra Neamț cerând anularea procesului-verbal de contravenție. Al treilea termen de judecată de la Judecătoria Piatra Neamț, din 25 aprilie, a fost și ultimul, magistrații respingând plângerea contravențională formulată de Cristache împotriva provesului-verbal de contravenție, ca nefondată. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Tribunalul Neamț în termen de 30 de zile de la comunicare.


„Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Cristache Ionuţ împotriva procesului-verbal de contravenţie seria PNTX nr. 0179330 încheiat la data de 07.07.2018, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie al judeţului Neamţ, ca nefondată. Ia act de faptul că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept de apel la Tribunalul Neamţ în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Piatra Neamţ. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi,25.04.2019”, se arată în minuta Judecătoriei Piatra Neamț”

Ionuț Cristache a vizitat județul Neamț în iulie anul trecut. Pe 7 iulie, ziaristul conducea un autoturism pe DN 156 A, care face legătura între Roznov și Girov. Ajuns în satul Boțești, mașina realizatorului tv a fost depistată de radarul unui echipaj al Poliției Rutiere Neamț circulând cu o viteză de 127 km/h, cu 77 de kilometri peste limita maximă admisă în localitate. Conducătorul auto a fost tras pe dreapta de polițiști, amendat și, în plus, i-a fost ridicat permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

(Sursa foto: Facebook/Mircea Marian)

Daniel MURARU

Citeste si:

Cristache de la TVR, prins de radar cu 127 km/oră într-o localitate din Neamț. Cum a încercat să fenteze Poliția și să scape de suspendarea permisului

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

6 comments

 1. valisor 6 mai, 2019 at 17:19 Răspunde

  Ăsta trebuia articulit pe loc, dar e bun ș-așa. După fața din figură pare că a mai pierdut un proces și anume procesul evolutiv cocalar~maimuță~om. Așa am ajunge cu tonții dacă n-am merge pe 26 masiv le vot. Pe 26 și de fiecare dată după aia. Nu se-ntâmplă chiar cele mai minunate minuni din prima, dar dacă avem minte-n cap, puțin după puțin, votul va ajunge să conteze mai mult decât orice Înviere – s-ar putea ca aia să fie chiar aia, dar poate că suntem noi zăpăuci și credem bârfele popilor în loc să ascultăm în noi cum vibrează neuronii lui Dumnezeu. Hai, c-o iau pe ulei de-a mu!
  VENIȚI LA VOT, frați moldoveni! da și sore moldovence!

 2. Alina 7 mai, 2019 at 05:57 Răspunde

  Si ce daca este dl Cristache de la TVR? Cit timp este cetatean roman, circula pe drumurile din Romania(asa cum sint ele) trebuie sa respecte legislatia si codul rutier in vigoare. Adica, vezi Doamne, cei de la Capitala, ar trebui sa beneficieze de un regim preferential atunci gafeaza. Astfel de exceptii(si fie vorba, cite sint…) au dus tara asta intr-o situatie greu de imaginat. Echipa PSD-ALDE au legiferat in Romania hotia, spaga, minciuna, marturia mincinoasa, abuzurile si apoi a modificat legile, astfel incit sa fie scosi basma curata in fata poporului acesta inrobit si cumparat cu sacose electorale. Ba chiar si ghivece de flori aduse cadou pe la usile oamenilor. Totul pentru a-si asigura inca 4-5 ani, sursele de furat. Excursii de lux, posete si genti de lux, conturi grase in paradisuri fiscale, orgii de tot felul. Cam acesta este viitorul Romaniei, daca pe 26 mai alegem sa punem stampila pe sacose cu trandafiri sau pe basculante ALDE Dobreni. Pentru cine este la curent cu jaful banului public de la Primaria Dobreni SRL Cretu Vasilica.

 3. cititor 7 mai, 2019 at 18:58 Răspunde

  pai numai cand ii vezi masina si mutra esti sigur ca nu poate merge cu sub 90 la oră – marele teverist LOL

 4. mihnea1 7 mai, 2019 at 19:41 Răspunde

  Daca vom iesi la vot, vom scapa si de o parte dintre scursurile mizerabile din presa locala si nationala. HAI LA VOT!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.