ALDE Neamț: Dorinel Ursărescu nu este membru al ALDE

6
396

 

DREPT LA REPLICĂ

Articolul Resursele minerale ale României, pe mâinile unui infractor condamnat pentru corupție. Acum, Ursărescu este judecat pentru trafic de influență, publicat de site-ul atacul.ro, în data de 18.03.2019, conţine informaţii neconforme cu realitatea. Pentru o informare corectă şi obiectivă a publicului, în virtutea dreptului la replică, vă solicităm publicarea dreptului la replică ataşat:

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), filiala Neamț, face precizarea că domnul Dorinel Ursărescu nu este membru al ALDE. De asemenea, domnul Ursărescu nu a fost susținut de partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) pentru a ocupa funcția de consilier al președintelui Agenției Naționale pentru Resurse Minerale. În numele dreptului la replică vă solicităm publicarea acestui text în integralitatea sa pe site-ul dumneavoastră.

Biroul de presă ALDE Neamț

http://atacul.ro/wp-content/uploads/2019/03/ALDE-drept-la-replica.pdf

Citeste si:

Resursele minerale ale României, pe mâinile unui infractor condamnat pentru corupție. Acum, Ursărescu este judecat pentru trafic de influență

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

6 comments

 1. valisor 19 martie, 2019 at 09:13 Răspunde

  Nu înțeleg care e eroarea. E membru PCR, care e galactic de cuprinzător (Galaxia Tâlharilor, cu care zic specialiștii NASA că ne-am întercalat), deci chiar dacă nu e fix ALDE… tot un drac!

 2. constantin 19 martie, 2019 at 12:36 Răspunde

  Sa inteleg ca la ALDE sunt cei mai corecti oameni si era o mare eroare sa-l mentionam pe ursarescu.Chiar nu a fost membru ALDE?Nu a coabitat o perioada cu razesul sef.Imi place cum se zburlesate Asaftei la tot ceia ce nu ii convine.Oare ce va face cand nu va mai fi la butoane sau Arsenie se supara pe el?Daca nu la sustinut razesu pe infractor sa ajunga sef la agregate atuncea cine?

 3. dan pintea 19 martie, 2019 at 21:02 Răspunde

  Fratilor cum a ajuns un INFRACTOR dovedit si CONDAMNAT la comducerea unei institutii stategice a staului ROMAN!!!INSTITUTIILE statului TREZIREA !cand va fi saltat asta vinde TOT !!!

 4. Stefan 20 martie, 2019 at 12:10 Răspunde

  E posibil sa nu fi fost sustinut de filiala locala ALDE, dar sigur are „binecuvantarea” conducerii centrale..In plus, e sustinut si de PSD Neamt!

 5. Nelu 20 martie, 2019 at 17:17 Răspunde

  Dar e mai mult decit posibil ca Mihnea1 sa aiba dreptate! Nea Jan stie cel mai bine! Oricum, halul in care a ajuns tara e si pe umerii nostri! Daca aveam singe in instalatie, hotii astia imparteau a um celulele cu violatorii! Doamne ajuta!

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.