Întărâtă-i, drace! Dragnea amenință cu dezvăluiri despre masonii care au părăsit PSD. Numele lui Arsene, amicul său, apare pe Lista Masonilor

3
594

Liviu Dragnea a amenințat cu dezvăluiri despre cei care au părăsit PSD-ul și au plecat la Pro România, partidul înființat de Victor Ponta. Supărat pe cei care au părăsit partidul, iar acum îl critică, Dragnea a amenințat că se va ocupa de aceștia, mai ales că acum sunt și critici la adresa partidului.

„Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva – până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus. Românii vor să știe adevărul”, a declarat la Conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin Liviu Dragnea, citat de hotnews.ro.

Că printre cei care au părăsit PSD-ul se află destui oportuniști care au sărit în barca Pro România, un partid în care și-au găsit locul mulți politicieni controversați, dar și alte personaje dubioase, este evident. Interesantă este însă remarca lui Dragnea cu privire la „câți masoni sunt în acel partid”. Sigur, sunt masoni și la Pro România. Ciudat este, însă, că Dragnea nu și-a rezolvat problema masonilor, dacă tot nu-i iubește, de la el din partid. Pentru că sunt și în PSD masoni! Unii recunosc, alții nu. O situație deosebită o reprezintă cea a lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, președinte PSD Neamț, vicepreședinte PSD la nivel central, apropiat și protejat al lui Liviu Dragnea. Ei bine, numele lui Ionel Arsene apare și acum pe lista organizațiilor masonice din România. Conform unui document din mediul online, Arsene ar fi venerabil la „Steaua Moldovei”. În dreptul „venerabilului” Ionel Arsene apare numărul acestuia de telefon, adresa de mail și adresa de domiciliu.

Pe aceași listă apar numele altor zeci de persoane, multe dintre ele publice, care reprezintă diverse loji masonice. În cazul lui Arsene, trebuie spus că datele de contact sunt reale. În urmă cu 5 – 6 ani, când presa locală a publicat informația că Arsene ar fi venerabil al lojei „Steaua Moldovei”, actualul președinte al CJ Neamț a negat orice legătură cu masoneria, spunând că este victima unei acțiuni de denigrare.

„Nu sunt membru, nici maestru si nici purtãtor de cuvînt. Cineva a dat numãrul meu de telefon si adresa de mail. Si eu pot sã vã dau adresa de mail si numãrul ca persoanã de contact… I-auzi domnule, cît de mare cresc. Îmi dau ãstia functii“, declara Arsene unui ziar local, când a aflat că apare ca venerabil la „Steaua Moldovei”.

Tot atunci, polițiștii l-au sfătuit pe Arsene să depună plângere penală, pentru a identifica persoanele care s-ar fi folosit de datele sale personale, livrându-le celor care au întocmit lista cu organizațiile masonice din România. Ei bine, deși au trecut 5 ani de la acel episod, Arsene nu a depus nicio plângere penală la Poliție. În acest condiții, datele sale de contact (număr de telefon, adresă e-mail, aresă domiciliu) apar și în acest moment pe „Lista Masonilor”. De ce ar permite cineva ca datele personale să apară pe o asemenea listă, deși afirmă că nu are nicio treabă cu loja masonică „Steaua Moldovei”?

Daniel MURARU

 

3 comments

  1. Alina 4 martie, 2019 at 14:54 Răspunde

    Atunci cind un om ca inculpatul Dragnea este incoltit, nu-i ramane de facut decit sa-i ameninte pe cei care, au ales din varii motive, sa-l abandoneze refuzind sa mai circule pe “Tel Drum”. Ne intrebam insa de cind este “depozitarul” acestor informatii cu privire la seamanul domniei sale, Arsene Ionel. Si cite astfel de “lingouri” mai detine despre cei care l-au parasit? Lipsa lui Dragnea de la orele de gramatica este confirmata, daca mai era cazul, de continul mesajului de amenintare formulat in spatiul public de catre domnia sa, la adresa “evadatilor” din “strinsoarea Tel Drum”. Cit timp i-a avut in preajma, nu a gasit de cuviinta sa-i demaste pe fiecare in parte. Acum, cind este din ce in ce mai singur si destul de vulnerabil, brusc a deschis “tezaurul cu lingouri”. Pt ca nu a citit macar o data Codul Penal, in vigoare inca in Romania, nu are cunostiinta despre faptul ca proferarea unor amenintari de genul “incepind de azi o sa ne ocupam de ei” in spatiul public si la adresa unor conationali, indiferent de convingerile lor politice, reprezinta o infractiune pedepsita de Codul Penal, cu atit mai mult cind sint implicate persoane publice. Acest comportament nu justifica decit disperarea lui Dragnea. Este umilitor pt un partid ca PSD, cea mai mare formatiune politica din Romania, sa nu sustina la alegerile prezidentiale de anul acesta propriul candidat si sa apeleze la “satelitul ALDE”. Cel care se viseaza deja Presedintele Romaniei, sper sa nu ajunga la Cotroceni, adus de basculanta lui Popa Valer. Locul lui este in alta incinta. Daca va ajunge totusi la Cotroceni, prima grija va fi sa dea gratiere si amnistie in folosul “gastii” si apoi va demara un program de achizitii pt basculante da la Popa Valer. Biroul unde se vor primi solicitarile pt achizitionarea de basculante va avea probabil sediul la Dobreni.

  2. valisor 4 martie, 2019 at 17:55 Răspunde

    Vă rog să corectați! Organizația se numește “Șoșonul Moldovei”. Și nu, Ionel nu e membru, ci o “ș” în Ș.M.

  3. mihnea1 6 martie, 2019 at 05:56 Răspunde

    Daca te uiti la figurile penalilor din fotografie iti vine sa-i condamni fara sa-i lasi sa deschida gura sau sa aiba vreo vina.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.