(VIDEO) Inconștiență pe acoperișul unui bloc cu 4 etaje. Neasigurat, un puști bate cârlige pentru uluce. ITM-ul e în vacanță

1
555

Trei indivizi, printre care și un copil, au fost surprinși ieri și azi în timp ce efectuau lucrări la acoperișul unui bloc fără a fi asigurați în niciun fel. Blocul cu patru etaje se află în apropierea Gării Piatra Neamt, undeva în zona autoservirii Aroma. Persoana care ne-a trimis filmulețele ne-a spus că polițiștii locali nu au reușit să ajungă la locul cu pricina. De ce Poliția Locală? Pentru că cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) sunt în vacanța de Sfânta Maria, iar la telefon nu răspunde nimeni. Bugetarii sunt în vacanță, însă cei de la privat muncesc în aceste zile, iar șefii de la ITM ar fi trebuit să știe acest lucru. Unii dintre ei au reușit să-i sperie de moarte pe locatari, prin modul în care lucrează. Fără căști de protecție și fără ancorare, așa cum bine se vede, cei trei par a nu-și face griji că se află la câteva zeci de metri înălțime. Nici nu conștientizeaza pericolul, apropiindu-se chiar de marginea acoperișului.

 

”Nu am mai văzut în viața mea atâta inconștiență. Nu au nimic de care să se prinda, decât frânghia cu care trag de jos scânduri. Aplecat, puștiul bătea cârlige pentru uluce. Este incredibil! Te infiori de ceea ce poți să vezi. Am sunat la ITM, însă nu a răspuns nimeni și am sunat la 112, iar centralista mi-a făcut legătura la Poliția Locală. M-au sunat ulterior că nu găsesc pe nimeni acolo. Pericolul este imens, mai ales pentru copil. Dacă se dezechilibrează unul de sus, în cădere îi agăța și pe ceilalți. Nici nu vreau să mă gândesc”, ne-a declarat pietreanul care i-a filmat pe cei trei pe acoperișul blocului.

Este a doua oară când polițiștii locali, plătiți regește, nu se descurcă într-o situație deloc delicată, nefiind în stare să identifice blocul. Ieri, un polițist local ne declara că tare mult și-ar dori să-i identifice pe cei care aruncă deșeuri în Lunca Văleni. Noi am observat camerele video din zonă, însă polițistul se pare că nu. Așadar, le spunem noi celor de la Poliția Locală că dacă vor să-i prindă pe cei care aruncă gunoaie să ia imaginile filmate de camerele ATOP-ului. Sunt vreo 4-5 în zonă, montate pe stâlpi. Dacă nu le identifică, o să-i ajutăm noi.

Daniel MURARU

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Marinica 17 august, 2018 at 18:26 Răspunde

    ITM? Pai daca nu e o firma si nu are de unde lua bani pe amenda(au plan) sau spaga, ce sa caute acolo? Un copil? De asta nu mai poate ITM

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.