De unde normalitate?

3
120

Este clar că trăim într-o țară care nu este normală și nu dorește normalitatea. S-a văzut clar din alegerile pentru Federația Română de Fotbal. Nu avem nevoie de valori, nu avem nevoie de cei care au adus victorii și prestigiu pentru România. Generația de aur a fotbalului românesc a fost umilită și înjosită de rezultatul alegerilor a căror corectitudine nu poate fi contestată, dar tocmai aici este tragedia. Deci, fostele valori ale fotbalului nostru nu au ce căuta în fotbalul autohton, nu au valoare pentru noi, apelăm ca și în politică la tot felul de pigmei și nulități care nu au legătură cu fenomenul fotbal. În timp ce în toate țările cu fotbal mare fostele glorii sunt atrase și implicate în dezvoltarea acestui sport, nu este nevoie să dau nume pentru că ar fi prea multe, noi îi alungăm pentru că vom face treabă cu cei care nu se pricep. Nu sunt cu nici o tabără, dar domnul Burleanu va ieși la pensie de la federație dacă se va menține același sistem de vot. Dacă echipele de categorii inferioare și asociațiile județene hotărăsc soarta fotbalului românesc, nu văd spre ce performanțe vom merge, de fapt s-a văzut în ultimii patru ani.
Dureros este că românii își urăsc valorile, atâtea câte au mai rămas, și le tratează după cum s-a văzut. Mobilizarea atâtor oameni de fotbal, recunoscuți și în străinătate și căliți în fotbalul mare, a fost anulată de masa micimanilor cărora promisiunea unei funcții mărunte sau a unui rând de echipament i-a făcut să voteze în mod plebeu. Iar pentru ca mîrlaniada să fie completă, „câștigătorul”, fost discipol al lui Băsescu, a declarat că i-a „ciuruit” pe adversarii săi. Nu dumneata i-ai ciuruit, ci ignoranța și neștiința care domină această țară!
D-le Burleanu, rezultatele dumitale la federație s-au văzut, pe linie sportivă nu prea știu să fi fost o mare personalitate, dar ca educație ai clacat. Ca orice oportunist ai preluat formula stupidă „Aici intră cei ce nu știu nimic, dar se pricep la toate”. Iar rezultatele se văd și se vor vedea în continuare la toate nivelurile și în toate domeniile!

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

3 comments

  1. mihnea1 22 aprilie, 2018 at 09:58 Răspunde

    Cred ca marea greseala a lui Lupescu este faptul ca si-a asociat imaginea cu Dragnea si Firea. Mai lipsea Arsene dintre sustinatori.

  2. valisor 22 aprilie, 2018 at 10:45 Răspunde

    Deci da, normal că e normal dacă nu punem mâna să le spargem veceul cu picioru! Efecturi după chipul și asemănarea cauzei.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.