Îmi este dor de maimuţe în „Guvernul Dragnea”

8
465

Nu căutaţi explicaţii la ce se întâmplă. Românul nu vrea să afle, pentru că ar trebui să ia atitudine. El acceptă totul aşa cum este şi nu vrea nici o schimbare. Discutam zilele trecute cu o persoană care are carte de identitate ca om şi care încerca să-mi explice că dacă o maimuţă este numită ministru sau pe orice funcţie de conducere, noi trebuie să o ascultăm şi să o urmăm, că doar a fost numită. Atenţie, indiferent ce a făcut, putea să facă şi crime, dacă a fost numită trebuie să nu o contestăm, ci să ne supunem ei.
Scriam nu cu mult timp în urmă despre superioritatea maimuţelor asupra membrilor guvernului Dragnea şi explicam de ce aceste primate nu pot fi numite în guvern, pentru că nu ascultă de masculul dominant şi se mai scapă cu joaca, fără să urmeze toate directivele. Bipedele noastre cu funcţii nu au nici una din calităţile maimuţelor şi de aceea au fost avansate la gradul de şefi de domenii, de unde se pot înfrupta în voie.
De vină nu sunt bietele primate, mult superioare guvernanţilor noştri, nici mitomârlele care ne distrug, ci noi, cei care privim pasiv cum ţara este distrusă, bătrânii ne mor uitaţi şi singuri, tinerii pleacă din ţară, specialiştii la fel, iar noi nu facem nimic să mai rămânem cu ceva. Iar după ce nu vom mai avea nimic, vom sta la crâşma din sat sau oraş şi vom bea pe datorie de la mitomârlele bogate care vor deplânge soarta noastră şi a ţării, distrusă de străinii care ne-au dat bani să ne dezvoltăm, iar noi i-am furat. De vină sunt străinii, nu mitomârlele care joacă rolul patrioţilor şi nici noi, cei care vedem că maimuţele sunt superioare pentru că fură doar cât le trebuie pentru a se hrăni.
Zilele trecute câteva mitomârle au sărit în apărarea lui Ionel Arsene sau „Ionel Arsul”, fără să se gândească în nici un fel că după legile actuale pot fi condamnate, la fel ca şi cele care stau deoparte. Prin tăcere sunteţi complici dragi mitomârle, indiferent de poziţia în care vă aflaţi. Scăpaţi doar dacă aveţi buletin de maimuţe, dar aceasta este imposibil de obţinut de către voi, pentru că aţi furat chiar şi grădinile zoologice.

 

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

 

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

8 comments

  1. vasile 30 ianuarie, 2018 at 09:34 Răspunde

    Toata stima pt maimute. Domle da asta-i prost rau domle? Cum sa pui ministru un tartan ca asta cu maliga intre dinti si cu limboaca aia pe-afara ca un oligofren, domle? Hai ca sefu lui e primat dar parca e un pic mai evoluat, tot poate spune „ca cand”, are sosete etc. Dar asta-i prost rau domle.

  2. andrei 30 ianuarie, 2018 at 09:54 Răspunde

    Acest gogoman Dănuț Andrusca, mare ministru la economie, s-a făcut de tot râsul. Și din păcate a făcut de râs și județul Neamț. Să sperăm că nu se uită mulți de unde este prostovanul!
    Dacă specimene de acest calibru sunt nivelul maximei competențe în PSD pt. a fi ministru, vai noua!

    • anca 30 ianuarie, 2018 at 17:37 Răspunde

      ar trebui analizate si verificate toate transferurile, angajarile, concursurile etc prin care au fost aduse din tg neamt persoane dubioase, aidoma lui andrusca..Chiar si concursul „promovat” de catre doamna „mimoza’sau chiar fosta doamna avocat(fara clienti)Harpa..

  3. valisor 30 ianuarie, 2018 at 10:03 Răspunde

    Miniștrii nu sunt maimuțe! că nu au nici veselia și nici independența, coprofile, ale maimuțelor.
    Supuși fiind lui Dragnea, cocoțați pe un ram inferior belciugului lui, am putea măcar pe Dragnea să-l onorăm cu a-l ști maimuță. Maimuțele pot gestiona mulțimi de până în cincizeci de indivizi (49 de fapt, din nu știu ce rațiuni prea deștepte pentru mine), ca pentru a le organiza în populații. La naiba, nicio șansă! A dat în bară deja de două ori, iar acuma, se vede și de pe Marele Zid Chinezesc, oile astea sunt și mai capre, deci ar putea deja să dea de pământ și cu Guvernul actual cât numai ce-au jurat că vor învăța și vor munci pentru a deveni fii de nădejde ai patriei lui ei, județul Teleorman. Deci nici măcar Dragnea nu e nici măcar maimuță! Asta îmi dă speranța că noi ceilălanți suntem oameni, că numai oamenii poate fi atât de tâmpiți să i se întâmple una ca ăstelea.
    Ultima soluție, o nouă revoluție! că-s curios, de câte ori istoria se poate repeta?!

  4. Gabi 30 ianuarie, 2018 at 10:26 Răspunde

    Târziu. Mult prea târziu.
    Educație civică și politică = zero.
    Ce așteptări să avem?
    Când vom fi îmbătrânit de tot, o să povestim pe la porți de case părăsite ”a fost o dată o țară cu numele România”.
    Să-mi fie iertare, dar nu cred că mai putem face ceva, dacă trendul va fi cel de acum.

  5. V.Vasile 30 ianuarie, 2018 at 12:53 Răspunde

    Jenant, foarte jenant, avem ce meritam pt. ca le-am permis sa se inmulteasca.Ce folos ca starpesti omida paroasa in curtea ta daca vecinii nu se implica ?
    Acesti paturici cu obedienta in oase nu au rusine, calca in picioare bunul simt si in final, la ordin, distrug destine !
    Audiente in comisii.. ce audiente, ce comisii ? Mascarada !!!
    Rusinos, pana la durere, vazand prostul promovat sa conduca….insa cred ca este periculos deoarece prostul nu sesizeaza ridicolul, el se baga si pune in pericol comunitatea ca sa nu spun natiunea.
    Am mai spus si repet, avem ce meritam !

  6. constantin 30 ianuarie, 2018 at 14:07 Răspunde

    domnule profesor oare nu te apasa cu nimic ca atat arsene-arestatul cat si (***cenzurat admin) de la vanatori au invatat la liceul stefan cel mare.nu cumva au trecut si prin manuta dvs.daca da e foarte grav ca nu ai iesit public sa ne spui ce este cu cei doi.asa sa o facem pe filozofii e usor mai greu e cu munca concreta.oricum andrusca a facut si liceul de tot rasul.asa ca targovetii smecheri sa o lase mai moale fiindca si-au dovedit limetele.pana acum emblema orasului era nea costica militianul din timpul lui morosanu acum il avem pe andrusca.treceti mai degraba la pascani-tg.misto.

    Admin.: Domnul profesor Nastaselu l-a avut elev pe Ionel Arsene. A avut curaj si a iesit public, spunand ce elev `bun` a fost Arsene. A facut-o in urma cu 3-4 ani, daca nu ma insel. Pe Andrusca nu l-a avut elev, asa ca nu are ce sa ne spuna…

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.