România se vinde la tarabă!

0
337
 
Din nou suntem unici! De data aceasta, țara este scoasă în piață de mitomârle fără ocolișuri, fără măsuri de manipulare, ci direct, pe un preț de nimic. Este dată oricui și oriunde cu o singură condiție – albirea lui Dragnea. Dacă i se anuleaza dosarele penale și este declarat curat, dă drumul la bani pentru programul militar al N.A.T.O. pe care tot el și ciracii săi l-au aprobat. Deci, siguranța României și chiar existența ei nu contează pentru acest specimen devenit unicat, chiar și în fauna atât de colorată din țară. În fond, ce a făcut acest ipochimen? A organizat un grup mafiot după toată regulile și a furat niscavai terenuri și câteva zeci sau sute de milioane de euro de la statul pe care el îl conduce, dar și de la U.E. Vietatea nu înțelege de ce atâta tam-tam pentru bani de care statul român nu este interesat, iar europenii au și așa prea mulți. Pentru Dragnea și mâtomârlele de lângă el furtul și corupția nu mai există, din moment ce chiar ei au schimbat legile Justiției.
Deci, totul se reduce la imensa personalitate a geniului de Teleorman căruia i-a fost subordonată țara, poporul și, de ce nu, Europa și S.U.A. Trebuie să facem totul pentru unicul și iubitul conducător, care este deranjat de scandalul făcut de europeni și americani. Că EL are dreptate o demonstrează și tăcerea rușilor pe care Mărețul o percepe ca pe o aprobare a măsurilor sale. Dragnea și o arătare cu capul sculptat și-au permis să-i sfideze până și pe oficialii americani cu care nu au avut timp să stea de vorbă, pentru că EL e mai tare și mai important decât ei. 
Comportamentul Liderului Suprem aduce tot mai mult cu cel al lui Kim-Jong-Un și l-a depășit pe cel al lui Ceaușescu. Fostul dictator comunist era agramat și incult, dar nimeni nu poate contesta că și-a iubit țara. Ce calități îi poate găsi un om cât de cât normal lui Dragnea și celor de lângă el ?
Dacă la început priveam oarecum pasivi la comedia mitomârlelor, acum comedia s-a transformat în tragedie pentru noi, deoarece totul în țară este pus în pericol de această specie ciudată, care nu poate fi diagnosticată de cei mai pricepuți psihiatri ai lumii. Dacă D.N.A.-ul vrea să-și facă bine treaba, trebuie să-i implice și pe susținătorii lui Dragnea, pentru că, prin faptele lor, pun în pericol viitorul acestui popor și existența României. Iar eu, ca român, vreau să sărbătoresc Centenarul Marii Unirii. Ca Dumnezeu să ne ferească de ce este mai rău, trebuie mai întâi să scăpăm de mitomârle.
Asta-ți doresc ție, dulce Românie !
 
Prof. Vălu NĂSTĂSELU
 

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.