Mitomârla la DNA

1
74

Este clar că acest reprezentant al mitomârlelor este dus tare. Vietatea a afirmat că întreaga specie îi aparține și orice atac la adresa sa este și un atac la adresa acestei noi specii biologice, remarcabilă mai ales prin inconștiență și încăpățânare. Mitomârla respinge toate acuzațiile de corupție și are, în felul ei, dreptate, pentru că printre reprezentanții speciei așa ceva nu există. La ei furtul, minciuna, iresponsabilitatea, prostia, ticăloșenia sunt calități, nu defecte. Au ajuns la asemenea concluzii în ultimul sfert de secol, deoarece nimeni nu i-a întrebat nimic și nu le-a reproșat dezastrul pe care l-au făcut în țară. Mitomârla șefă a sărit ca arsă la acuzațiile DNA și și-a chemat suratele în ajutor pentru a face un zid protector în jurul său, pentru că trebuie să știți că aceste vietăți sunt foarte solidare, de-a lungul timpului între ele s-au cimentat legături durabile pentru că prada a fost împărțită la haita conducătoare, care acum este în pericol. Dacă va cădea unul, de data aceasta va trage după sine pe mulți și ei știu asta. 
Imbecilă, mitomârla nu înțelege nimic și vorbește nu numai în numele speciei sale, dar și a poporului român. Cred că numai imbecilitatea l-a făcut să creadă acest lucru, cum poți tu vietate ciudată să crezi că reprezinți acest popor ? Dacă l-ai păcălit o dată promițându-i Raiul, crezi că se va sacrifica pentru tine ?
De data aceasta, am convingerea că zilele mitomârlelor se apropie de sfârșit, chiar dacă ele se simt încă intangibile pentru că și-au stabilit bârlogul în Parlament, unde sunt imune chiar și la flăcările iadului. Dar cât mai pot sta acolo ?
Dacă mitomârla șefă va fi izolată la grădina zoo cu animale periculoase, sunt sigur că celelalte vor încerca să se amestece printre oameni pentru a li se pierde urma și a apărea la momentul oportun din nou, ca apărători ai poporului, ai țării și ai umanității.

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Școala „Ion Creangă” din Humulești, Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

 

1 comment

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.