Lupii, băăă! Banul public este căpușat de o altă publicație online

6
376

 

De parcă nu erau suficiente publicații online abonate la banul public, fie el de la Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, firme/instituții subordonate sau alte primării din acest județ, pe piața media din Neamț a mai apărut un ziar online. Neasumat de nimeni, site-ul stiripiatraneamt.ro are câteva articolașe, majoritatea inspirate din comunicate de presă ale unor instituții publice sau societăți ale Consiliului Județean sau Consiliului Local Piatra Neamț. Dacă la capitolul editorial este „varză”, altfel stau lucrurile când vorbim de publicitate. Nu avem de-a face în niciun caz cu publicitate pentru vreo entitate privată și nici nu avea cum atâta vreme cât site-ul se zbate în anonimat. Nu, publicitatea vine de la două societăți ale Consiliului Local Piatra Neamț, respectiv Publiserv SA și Salubritas SRL. Casetele publicitare, amplasate frumos pe prima pagină a site-ului, ne oferă datele de contact ale societăților, dar și câteva informații despre ele, și anume că Publiserv toarnă asfalt, iar Salubritas face deratizare. Ce nevoie de publicitate ar avea cele două societăți ale Consiliului Local Piatra Neamț în condițiile în care comenzile le primesc de la Primăria Piatra Neamț? Este mai mult decât evident că avem de-a face cu o publicație de partid, urmând să aflăm și care este aceasta. Până atunci, vă putem spune doar că două personaje sunt puse în „valoare” de acest site: viceprimarul Primăriei Piatra Neamț – Bogdan Gavrilescu (PMP) și Cristian Sauciuc (PMP), directorul societății Salubritas SRL. În a doua jumătate a lunii iulie, un reprezentant al firmei care administrează site-ul s-a prezentat la Publiserv SA și a încasat o factură de 600 – 700 de lei, după cum spune directorul Triboi. Acesta se apără că nu a știut despre ce este vorba, mai ales că în momentul vizitei avea doar câteva zile de la numirea în funcție. 

„A venit un reprezentant al firmei cu factura și cu un raport cum că ar fi publicat materiale de presă. Comanda fusese dată inainte de numirea mea ca director aici”, a declarat Triboi.

Deși bănuim cam cine se află în spatele acestei noi publicații, urmând să prezentăm informații certe în acest sens, nu putem să ne abținem și să nu le recomandăm politicienilor dornici să-și facă publicitate pe bani publici că ar fi indicat să folosească banii pe care oricum îi sifonează de la diverse societăți care lucrează cu fonduri publice. Se pare că anumiți discipoli ai fostului primar Gheorghe Ștefan au rămas cu metehnele acestuia, știut fiind faptul că Pinalti își făcea imagine in presă din banii contribuabililor. Așadar, dacă tot jefuiți banul public, nu ar fi mai bine să folosiți o parte din ei pentru a vă face imagine? 

Daniel MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

6 comments

  1. Monica 31 august, 2017 at 12:41 Răspunde

    E clar, e tot nesatulul ala de la VESTEA care a luat 6000 de lei in cateva luni si pe vremea lui Nita. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, Vestea isi ia tainul si de la Nita si de la Triboi ca asa sunt astia care slujesc PSD-ul, nu se mai satura…

  2. Costi Mardare 31 august, 2017 at 12:43 Răspunde

    Romel cel destept: stie sa faca si cocoase, stie sa si scrie, stie sa faca si politica ….. Bravo, Romel Birjoveanu !

    Admin.: A nu se confunda cu stiri-neamt.ro. Vorbim de doua site-uri diferite; stiripiatraneamt.ro si stiri-neamt.ro. Doar cel din urma este administrat de Dan Birjoveanu.

  3. Ovidiu 31 august, 2017 at 14:27 Răspunde

    Oooo, ce frumos! Ce inaltator! Domnul Triboi, pus director de majoritatea facuta de PNL (cu PMP), adica de domnii Chitic, Pintilie, Obreja, Barjoveanu etc declara cu atata nevinovatie cum a platit EL, CHIAR EL, o factura care i-a fost adusa cu un raport frumos pictat. Si intelegem ca nu a verificat pentru ce da banii aia, despre ce site e vorba, daca merita banii platiti sau nu. Domnul Triboi, pur si simplu a dat bun de plata. Chiar a platit asa cu ochii inchisi sau a fost vorba de vreo recomandare de la partid, „da-i banii ca e baiat bun, de-al nostru”?!?
    Pai aceiasi domni liberali ne povestesc despre jaful facut de Nita la Publiserv! Si deja au inceput cu propriul jaf pentru ca nu e altceva decat jaf sa platesti o caseta publicitara intr-un site necunoscut cu 7 accesari pe zi.
    Poate ar fi cazul sa iasa cu o explicatie publica domnul Chitic.

  4. mihnea 31 august, 2017 at 15:54 Răspunde

    Nu am accesat niciodata si nici nu am curiozitatea sa vad cum arata materializarea slugarnicei in online. Foarte multi analfabeti (ca tot e ziua limbii romane) au pretentii de jurnalisti si chiar formatori de opinie. Daca le dai o dictare vei ramane stupefiat sa vezi cat de prost scriu in limba romana. Unii, mai tupeisti, isi spun jurnalisti de investigatii. Lucrurile nu vor merge la nesfarsit asa! Mai rau este faptul ca fura bani de la buget si nu o fac doar pentru ei!

  5. stupid socks 31 august, 2017 at 18:09 Răspunde

    Ba, lucrurile vor merge exact asa – si chiar mai rau – in continuare, pentru ca acum oricine isi poate face un site si se autointituleaza ziarist. Musca de vreo doua ori fundurile unor potentati ai momentului si incepe sa primeasca bani. Publici. Ca sa muste la ordin. Nu devine vreun caine fioros, ci doar (inca) o javra… Inainte erau vreo doua ziare, conduse de vechi dinozauri formati pe vremea lui Ceausescu, unde erau primiti insi care macar stiau limba romana. Dinozaurii aia au cam disparut. Unii in pamant, altii isi scufunda amarul in alcool, platiti din bani publici… Daca nu gresesc, doar unul mai e activ. Nu prea urmaresc presa si nici nu-i prea stiu pe cei care presteaza servicii. Insa daca te uiti la cum scriu astia care-si spun ziaristi in zilele noastre, ajungi rapid sa-ti dai seama ca n-au mai mult de 12 clase, plus, eventual, o facultate facuta pe bani, la privat, fara frecventa. Sodomizeza limba romana intr-un asemenea hal, incat te-ntrebi daca nu cumva s-au nascut cu o malformatie genetica: nu au deloc simtul penibilului. Despre caracter nici nu are rost sa mai vorbim… Pupincuristi, marea majoritate, multi dintre ei fini sau nepoti de politicieni (spune-mi cu cine te-nsotesti….), penali… O adevarata cloaca! Ma si intreb cum de nu se jeneaza cei vreo doi, care si-au mai pastrat o bruma de coloana vertebrala, sa se prezinte ca ziaristi, stiind ca se accepta in acelasi hardau cu „prestatorii de servicii”. Ca sa nu le spun dame de consumatie…

  6. valisor 1 septembrie, 2017 at 10:49 Răspunde

    Câte biliarduri de accesări „să fi” justificat comanda „pupați în cur!”?
    „Triiboi” tribuia să plătește din buzunarul „măsii” până să se dumirească dacă „a” sau „nu a”! Vorba „ar fi publicat” ar fi trebui să înseamnă, judecat chiar și în limba româno-latino-sovietică, că dubii în mintea lui, care gura dughioasă porumbel adevărat scăpă, deci a se cerceta, contra a se pretinde cu mânuțili curățele plăti obligat de matrapazlâcurile unui mainainte mătrășit.
    DNA, sau careva, dormi în puf de sosetuțe? că, dacă dormi, cu indusul nostru somn de veci, implicit, de același somn vei avea la prostie parte.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.