BMW-ul Consiliului Județean Neamț, boțit într-un accident rutier

4
403

 

Daniel MURARU

 

Citeste si:

CJ Neamț funcționează după legile lui Arsene! Valoarea reparațiilor BMW-ului X6, ținută la secret

BMW-ul CJ-ului, folosit în scopuri personale 

Un BMW X6 pentru Consiliul Județean Neamț

La CJ se vrea BMW, X6 dacă se poate

 

 

 

 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

4 comments

  1. Diana 23 august, 2017 at 18:09 Răspunde

    Poate nu a facut accident cu masina ci a ascuns-o o perioada sa nu bata la ochi prea tare. Glumesc, evident, chiar daca sunt o doamna nu-i cred in stare sa isi infranga tentatia de a afisa opulenta. Sau, poate nu vrea sa strice bucsele sau naiba stie ce piese se strica la o masina atunci cand merge pe drumuri atat de proaste ca-n Neamt. Dl. Muraru, a mai trecut o luna de cand i-ati amintit ca a promis asfaltarea portiunii de la Ursuleti. Parca vorbise el la Bucuresti si urma sa se rezolve. Si acum imi amintesc de poeziile pe care le recita cand spunea cateva propozitii: suntem oameni de cuvant, noi facem ceea ce spunem etc. Totusi, se intampla ceva, s-au imputinat odele. Nu mai lucreaza noaptea (#noapteacahotii), nu mai ajuta batrane bolnave? Sau simt ceva jurnalistii si iau distanta? E ciudat. E drept ca devenise gretoasa propaganda, orice citeai se referea la conducatorul iubit. Daca mai sta la conducerea judetului mult timp cred ca se vor strica si drumurile care mai sunt bune. Mai bine l-ar lua pe frumuselul ala de a fost pe la primarie si a mai asfaltat cate ceva in oras, sa-l ajute prin judet cu asfaltarile. Va mirati ca ne sfideaza neraspunzandu-va la intrebari. S-o fi crezand vreun Dumnezeu, dar nu al nostru.

  2. Jean Valjean 24 august, 2017 at 11:44 Răspunde

    S-or fi terminat banii pentru publicitate, doamna Diana! S-au gindit ca daca tot au Facebook-ul la dispozitie, de unde ii copiaza toata presa, nu mai are rost sa mai imparta si bani pe la Iosubani. Ma gindesc asa, desi cred ca gindesc foarte prost. Banii circula nestingheriti prin buzunarele lor fara fund.

  3. valisor 24 august, 2017 at 11:46 Răspunde

    Una ca asta aș putea păți și eu. Se întâmplă să mă grăbesc. Se întâmplă că există stații și mulți au. Eu n-am. În limitele relative ale bunului simț mă iau după unul cu stație, sau după unul fără, dar din rasa lui Capdegumă cu tărăboanță „invizibilă” MCVului, așa încât să fiu asigurat că nici pe mine nu mă vede, negociind distanța între asigurare și siguranță. Se poate ca, oricât de calculat aș fi, să am totuși un idiot care să fi trecut degeaba prin tabla adunării și să-mi încurce toate socotelile. E adevărat că legislația rutieră e bine și responsabil socotită, e adevărat că experiența la volan contează mult, poate că la fel de mult ca bunul simț izvoditor al respectului pentru semeni, așa că normal ar fi ca accidente să se întâmple doar „din voia Domnului” – cum ar zice americanul – și nu din prostia omului, dar dacă atât de mulți „căruțași” conduc, cu același cap cu care conduc, singura muzică a străzii mai e decât maneaua.
    Nu știu ce s-a întâmplat acolo, dacă nesimțitul CdeJ nici nu vrea să vorbește cu mine ca să-mi spuie cine mi-a condus BMWul și care circumstanțele. Nu pot decât pentru ca să speculez, dar vreau să știu dacă mai fucționează aici o anume cenzură, aia cu… informația verificată, sau avem slobozenie totală, că dacă pe dânșii nu-i cenzurează nimeni… gândesc că… egalitatea armelor… deci, chiar dacă, în ciuda lui pendulă, atacul.ro tot află ce nu se vrea a se știa, să completez cu informații care m-ar informa pe mine… „vocile”, spre exemplu, ar fi o compensare la grava încălcare a dreptului meu la liberul acces prin presă la informația publică?

  4. mihnea 29 august, 2017 at 23:13 Răspunde

    Oameni buni, mai deschdeti vreun santier pe undeva, pe datorie, sa aiba seful de la CJ unde sa mearga ca nu mai are ce pune pe FB. S-au saturat si aia de la spital sa mearga acolo in fiecare saptamana.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.