3 responses

 1. Dili
  martie 29, 2017

  mda, mai marii CJ isi doresc si o sa aiba, spre invidia tuturor celorlalti care nu vor avea, chiar daca isi doresc si au facut demersuri in sensul asta. Pentru ca merita, dom’le, pentru ca merita! Doar n-ati vrea sa se plimbe Arsene & Co cu Loganu’! Ca pina acuma saracu Arsene si gasca se plimbau in ce? O fi pentru madam aia de-si duce copiii la scoala cu masina CJ…

  Răspunde

 2. mihnea
  martie 29, 2017

  Nu fiti rautaciosi. Pai sefa judetului va primi Passat-ul, imediat dupa ce ii termina noul birou, ca n-o sa-si uzeze X3-ul. Iar jupanul are nevoie de o masina pe masura! Oare cand o sa inteleaga romanii ca astia traiesc doar pe spatele nostru? Si toate extravagantele doar noi le platim?

  Răspunde

 3. clic
  martie 30, 2017

  Daca aia a ajuns sefa judetului, am mari sanse sa devin papa! Domnule Mihnea, romanii nu o sa inteleaga niciodata si daca vor intelege se vor complace, ca doar le place sa fie furati. Istoria ne arata acest lucru! Ciococii vechi si noi ai lui Filimon nu o sa dispara niciodata pentru ca acest popor nu asta isi doreste! Dreptatea e Fata morgana in tara asta! Parca ar fi, dar a si disparut!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop