Limbaj de parlamentar: „ Nu v-a spart nimeni rozeta!”

8
633

Corneliu Bichineț, deputatul PMP de Vaslui, care deține și funcția de președinte interimar al organizației PMP Neamț, a fost artizanul unei scene penibile petrecută ieri în plenul reunit al Parlamentului. Supărat că pesedistul Nicolae Bacalbașa, care l-a urmat la tribună pe parlamentarul vasluian, și-a început discursul cu un mișto grotesc, spunând: „Tot Vasluiul…, violuri și discursuri bune în parlament”, aluzie la Bichineț, acesta a ținut să replice. Imediat după ce lui Bacalbașa i-a fost închis microfonul, pe motiv că a început să jignească un parlamentar USR, Bichineț a revenit la tribuna Camerei Deputaților pentru a-i da replica lui Bacalbașa. Vasluianul a ținut să reamintească faptul că la Vaslui, ca în toată țara de altfel, există oameni buni și oameni răi, semn că nu este firesc să generalizezi, pornind de la evenimentele reprobabile ce au fost relatate de presă în ultimii ani. Spre sfârșitul discursului, Bichineț a plusat, încheind cu o lovitură de mitocan ce i-a fost adresată lui Bacalbașa. „Ați trecut de multe ori prin Vaslui, domnule scriitor, și nu v-a spart nimeni rozeta!”. Fără comentarii!
 
D.MURARU
 

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

8 comments

  1. diasporu 9 mai, 2017 at 15:11 Răspunde

    Astia sunt alesii vostri! Va dati seama cum ar vorbi cu voi, astia de rind! Sper ca invatati o lectie, dar nu sunt sigur ca o veti duce la bun final. Vom vedea la alegerile viitoare, insa sunt cam indepartate! Pina atunci, Alles Gute!

  2. Omar Kayyam 9 mai, 2017 at 16:20 Răspunde

    PSD-istul Bacalbașa a primit ce merită . Degeaba folosești un limbaj civilizat cu Gunoaiele PSD-iste.
    ,,NU ARUNCAȚI .MĂRGĂRITARE ÏN FAȚA PORCILOR „

    • valisor 9 mai, 2017 at 17:35 Răspunde

      Fi drept și nu făcea discriminațiuni! La Ușa Cortului, de obișnuim să zicem Parlament, acolo unde își întind unii altora mochetă roșă de căcăritare, e toți, da toți, un apă și o pământ. Împărțiturile grupcomice, după care ei se aleg și noi votăm, nu ascund nici pe dos și nici prin față chestiuni politice, ci se dau în exact oglinda dreaptă, uneori convexă, a decerebrărilor, în toată cuprinderea ei, cât nici n-ar fi ghicit cineva vreodată pe toată fața Pământului (și a Apei, bineînțeles). Parcă ne-am perdut tot neamul mințile!? sau ne-o fi pălit cometa?!

  3. Marinescu Stelian 9 mai, 2017 at 17:47 Răspunde

    Nu ne mai miră nimic.
    De la acel microfon, cândva glăsuiau Iorga, Kogălniceanu,Brătianu, Maniu.
    Acum, cine a auzit de Bichir, de marinarul, doctoraș Bacalbașa? Și ăștia nu sunt cei mai „reprezentativi” ai speciei mârlanilor.
    Am fi tentați să acuzam electoratul. Eroare!
    În locul lui Bacalbașa putea să candideze și cățelul lui Dragnea de pe lista PSD. Acum acuzeam un nevinovat scheonat de la acel microfon.
    Poate era mai bine.
    Dacă partidele nu vin cu oameni de calitate, cu structuri de calitate, vom avea ceea ce vedem acum.
    Așa partide, ăștia sunt aleșii!

  4. Ivan Turbinică 10 mai, 2017 at 15:49 Răspunde

    La ce altceva vă așteptați de la unul care s-a-nchinat cu zel la Vadim și a naufragiat la Băsescu? E numai bun de imprimat pe un anume sortiment de hârtie comercializată în suluri.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.