Kuzmanovic, afară de la Consiliul Județean

10
178

Dezvăluirile publicației atacul.ro au avut efect în ceea ce o privește pe Elena Baltag Kuzmanovic, voluntar la Consiliul Județean Neamț. În urma articolelor publicate de atacul.ro, dar și a unei adrese la care nu am primit încă răspuns, Elena Kuzmanovic a părăsit cea mai importantă instituție din județ. Așadar, cea care tăia și spânzura în Consiliul Județean Neamț, lua decizii importante fără să-și asume nicio responsabilitate, în special când Ionel Arsene era plecat din localitate, reprezintă istorie. Ieri, contractul de voluntariat al Elenei Kuzmanovic s-a încheiat. De fapt, acesta va fi răspunsul oficial, și anume că “doamna Elena” a plecat din CJ pe motiv de finalizare a contractului de voluntariat. Neoficial, am aflat că lucrurile au stat cu totul altfel, doamna Kuzmanovic având o problemă la capitolul „studii”. În urma articolelor din atacul.ro, în care am dezvăluit faptul că o persoană venită de la București conduce de fapt, în calitate de voluntar, Consiliul Județean Neamț, în lipsa lui Arsene, oamenii președintelui au căutat soluții să legalizeze legătura dintre „doamna Elena” și instituția publică. S-a vorbit insistent ca „doamnei Elena” să i se găsească o funcție de director în fruntea vreunui compartiment din CJ. Însă pentru asta, orice persoană ar trebui să aibă anumite studii pe care Elena Kuzmanovic nu a reușit să le certifice prin documente. Se spune că a amânat câteva zile bune prezentarea diplomelor necesare angajării pe o funcție importantă la Consiliul Județean Neamț, moment în care oamenii și-au dat seama că este ceva în neregulă. În aceste condiții, varianta integrării legale la CJ a picat. Cum și atacul.ro a cerut insistent ca „doamna Elena” să -și prezinte public CV-ul, lucrurile s-au complicat și a fost agreată varianta oficială a „divorțului”. Așadar, „doamna Elena” nu va mai presta activități nici în calitate de voluntar la CJ. Faptul că Elena Baltag Kuzmanovic a părăsit instituția CJ-ului pe care a condus-o luni bune nu înseamnă că nu așteptăm în continuare răspunsuri la întrebările pe care le-am adresat oficial Consiliului Județean Neamț.

Aceasta este solicitarea adresată de atacul.ro Consiliului Județean Neamț, la începutul acestei săptămâni, iar pe această cale solicităm să se urgenteze și formularea răspunsurilor.

                                                        Domnule Președinte,

 

    În conformitate cu prevederile Legii 544/2001 privind liberal acces la informatiile de interes public, vă rugăm să ne raspundeți la următoarele întrebări:

 

 1. Când a fost încheiat contractul de voluntariat între Consiliul Județean Neamț și Elena Baltag Kuzmanovic?
 2. Ce activități are voie să presteze Elena Baltag Kuzmanovic în baza contractului de voluntariat încheiat cu CJ Neamț?
 3. La ce compartiment din cadrul Consiliului Județean Neamț își desfasoara Elena Baltag Kuzmanovic activitatea?
 4. De unde a aflat Elena Kuzmanovic, care trăiește în București, că instituția Consiliului Județean Neamț are nevoie de voluntari (anunț public pe site, în presă???)?
 5. A publicat Consiliul Judetean Neamt un anunt privind nevoia de voluntari? Daca da, in ce publicatie si in ce data?
 6. Are Elena Baltag Kuzamanovic membri de familie, prieteni, rude sau apropiați care desfășoară relații contractuale cu instituția Consiliului Județean Neamț? Dacă da, despre ce contracte este vorba?
 7. Deține Elena Baltag Kuzmanovic calitatea de acționar sau administrator la vreo societate comercială? Dacă da, care este/sunt aceasta/acestea?
 8. Vă rugăm sa ne puneți la dispoziție și CV-ul (curriculum vitae) doamnei Elena Baltag Kuzmanvic.

Daniel MURARU

 Citește și:

 

Cine taie și spânzură în CJ Neamț? Elena Kuzmanovici, în „concubinaj” cu cea mai importantă instituție din județ

Unic în România! Consiliul Județean Neamț, condus de un voluntar!?

10 comments

 1. mihnea 17 februarie, 2017 at 16:03 Răspunde

  Aceasta doamna impartea, taia si spanzura, inclusiv banii pentru mass media. Au incercat fel de fel de artificii sa prelungeasca acel contract de voluntariat (cu sprijinul unui jurist pensionar ce se odihneste prin CJ) dar si-au dat seama ca nici primul contract nu a fost incheiat cu respectarea legii. Trebuia sa cereti si contractul respectiv. De asta va si raspunde atat de greu sau incomplet la solicitari. Cat despre studii sau calitatile individei nu sunt multe de spus. Opulenta pe care o afiseaza (inclusiv prin faptul ca vine zilnic cu masini de lux – peste 100.000€ fiecare) arata parvenirea si frustrarile pe care le-a avut cu ceva vreme in urma. Probabil cateii vor sari sa spuna ca e invidie. Nu, din partea ei e doar prost gust, grobianism, dorinta unei parvenite de a se arata mai importanta decat este. De fapt, foarte multa lume nu o agreeaza, inclusiv dintre cateii presedintelui. Multi se bucura de plecarea ei, mai ales Bulai!

 2. Vasile 17 februarie, 2017 at 21:01 Răspunde

  Ce studii oameni buni va incurcati in fleacuri, acum sunt promovati cei cu scoala vietii. Se intoarce d-na (odata cu corpul de control al Premierului?) cu diplomele necesare ;daca doriti 2-3 masterate, se rezolva.Marele Birlic a dat de 6-7 ori examen pana a intrat la teatru azi, inrtr-un an,se rezolva multe.Pai cum d-na a plecat pt ca ziarul Atacul a publicat un articol si RAMANE ASA ???!Repet propunerea, publicati CV-urile tuturor celor ce ocupa functii in consiliile de administratie ,selectate,, de CL si CJ

 3. SNIPER 17 februarie, 2017 at 22:01 Răspunde

  Murarule, brava flacaule ptr cum le bagi sula in coaste la derbedeii astia. Pentru ca imi place ce faci, iti dau si un pont: printre diverse achizitii manarite de cucoana asta cu statut legal de fantoma este si aia cu mentenanta la computerele din Cons. Jud. (fara consumabile) pentru un bacsis de … 25.000 EURO!!!
  Reteta a fost aceeasi ca la casute, a castigat cine trebuia, cu oferta pusa imediat, de parca o avea pregatita. Mai stii? Ia vezi de cate ori a intrat in zilele anterioare atribuirii contractului firmei care trebuie, in biroul acestei Kusmanovic, Iosub Robert, da ala care spunea despre tine ca esti santajist si acoperit.
  Pe firma aia a lui, la care actionari in acte sunt sotia lui si un argat de al lui, au fost facute mai multe achizitii, cu contracte cu institutii conduse de aceeasi gasca, si prin noiembrie, si prin decembrie si de Sfantul Ion.

 4. valisor 17 februarie, 2017 at 22:38 Răspunde

  Ha, ha, ha!… și s-ar epuiza tot sheetul de pe internet înainte să mă termin de exprimat. Dar și Nelu râde și cu curu, că oricând poate să scoată de la ciorap alte zece Lene, cu mult mai drăcoase și pe kept pufoase, pe același post de harnică voluntară spălătoare pe jos și dat de pereți cu mamelucii angajați pe acolo – pufuleților! meritați din plin ce-a comentat Benedeka la acum două articole și bineînțeles că și eu și mulți alți spectatori care așteptăm să ne mălăieze careva posmagii, merităm. Trăiesc un sentiment de limbric. Mai simte careva așa(despre sine, nu tot despre mine)?
  Zice că face Dragnea un Ministerul de Voluntari și ar vrea să i-o pună Doamnei Elena, în sarcină, asta, conducerea și de aia ar fi plecat ea de fapt. NU!
  TOT MERITUL E AL ATACULUI RO; PUNCT! Oare atât a mai rămas în două picioare în tot județul ăsta?!

 5. Catalina 20 februarie, 2017 at 22:13 Răspunde

  Verificati cum doamna ,in campania electorala a umblat dinbiserica in biserica si din minastire in minastire(in calitate de consilier in arhiepiscopia roman-bacau)pentru a obtine voturi pentru cel care acum plateste serviciul facut.Verificati cum doamna Bulai a fost angajata doamnei de care vorbiti pe proiecte europene ,totul se plateste in viata asta.nu?

  • Ana 7 aprilie, 2017 at 00:31 Răspunde

   A avut sprijinul “Bisericii” pentru ca la randul sau, i-a cooptat in proiecte pe fonduri europene, in parteneriat cu SC-ul pe care-l detine. Si..da, Oana Bulai a fost angajata sa in unele din proiectele derulate, doar pe hartie si nu ca urmare a studiilor si a experientei dar deh, “prietenia” isi spune cuvantul, CV-urile se aranjeaza. Poate ar trebui sa investigati mai multe despre proiectele derulate in judetul Neamt de catre SC KUBERT HPS SRL?

 6. Diana 7 aprilie, 2017 at 23:04 Răspunde

  Despre cine vorbim aici? Despre o parvenită, o femeie care nu doar ca nu s-a saturat de sumele furate din proiectele implementate dupa bunul plac, ci s-a gandit ca nu i-ar sta rau sa fure si salariile celor cativa angajati care au suplinit zecile de oameni care activau fictiv pe statele de plata ale SC KUBERT HPS- printre care si dna. Bulai. Achizitii facute ‘la misto’, cu licitatii aranjate intre firme ale unor amici, grup tinta format din cunostinte si prieteni, formare facuta doar pe hartie si din dorinta de a mai incasa niate sute de mii de lei. Asta a insemnat POSDRU pentru dna. Elena Kuzmanovic- o femeie fara scupule!

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.