Clanul borfașilor

3
137

Azi noapte ni s-a confirmat încă o dată că lupul își schimbă părul, dar nu și năravul. Am fost decenți, dar și reticenți după alegerile din decembrie. Decenți pentru că alegerile au fost cîștigate corect de P.S.D. și reticenți pentru că în fruntea acestui partid se află un penal pe lângă care roiesc un grup de indivizi cu atitudine de borfași, dispuși să facă orice pentru șeful lor. Dragnea a prezentat un proiect de guvernare atrăgător și cu el a câștigat alegerile. Dar odată ajuns la putere, individul a lăsat dracului programul promis și a trecut la alte măsuri, ca amnistierea și grațierea penalilor săi și la legalizarea furtului. Poporul i-a arătat că nu este de acord, dar el și pușcăriabilii lui au trecut totul pe sub masă, sfidându-i și pe cei ce l-au ales și arătându-ne că el este stăpânul absolut al României și face ce dorește. 

România are oricum o situație precară din toate punctele de vedere, dar acum lucrurile au devenit extrem de grave. Dacă poporul nu iese în stradă, șandramaua firavă a statului de drept se va prăbuși complet, iar borfașii lui Dragnea vor sfâșia ţara. Dacă mulțimea de protestatari va invada orașele țării, acești golani ordinari vor fi obligați să plece și vor putea fi judecați, pentru că dacă vor fi iertați se vor întoarce și vor face ceea ce știu cel mai bine, vor minți și vor fura din nou.
Pentru că în această țară sunt mulți oameni care nu știu care le sunt drepturile, este bine să știe că parlamentarii și guvernanții sunt reprezentanții noștri și i-am trimis acolo să ne reprezinte pe noi și să facă ce au promis în campanie. Române bogat, sărac, muncitor sau intelectual – toți aleșii sunt slugile și nu stăpânii voștri, când veți înțelege acest lucru voi și copiii voștri puteți avea un viitor, iar țara aceasta nu o să dispară cu totul.
Cine tace și nu face nimic este un sclav, iar sclavul este un animal de muncă. Eu doar am repetat ce a spus marele filozof Aristotel !

Prof. Vălu NĂSTĂSELU

Vălu Năstăselu este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț. Născut în data de 13 august 1953, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj, Vălu Năstăselu a urmat cursurile liceale la București și apoi facultatea pe care a absolvit-o în anul 1976. A primit repartiție în Neamț în același an, iar de atunci a predat la mai multe unități de învățământ, atât din mediul rural, cât și urban. Din 1999 este profesor de istorie la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț.

 

3 comments

 1. mihnea 1 februarie, 2017 at 20:58 Răspunde

  Arsene, care nu a calcat azi prin oras, a pus consiliera sa scrie un mesaj pe FB despre intoxicarea populatiei. Intoxicati sunteti voi, de atata furat. Ma uit si la unii postaci psd-isti care incearca firav sa scoata cate un cuvant, uluiti de cata lume a iesit la protest! Ati crezut ca sunteti deja Dumnezei? V-ati inselat! Romania este a noastra, indrazniti sa credeti! Felicitari dl Muraru!

 2. constantin 2 februarie, 2017 at 08:17 Răspunde

  ce s-a intamplat azinoapte la bucuresti nu mai este protest ci maidan de ucraina.cine raspunde pentru borfasii si huliganii care au atacat fortele de ordine.nimeni protestul nu a fost autorizat.cred ca o mare vina o poarta alegatorii.chiar daca dragnea a prezentat un program electoral frumos grafic si colorat stiam de el ca este un infractor condamnat pe care psd-ul nu la eliminat stiam ca arsene (alt analfABET)ESTE GIOCELUL LUI SI NE-AM DUS CA BEZMETICII SI LE-AM DAT PUTEREA.acum regretele sunt tarzii si ne meritam soarta.nici atitudinea lui yohanes nu e ok-ei.el a cerut oamenii in strada la care a sarit pacaliciul de nicusor ,turcan si alti fosti.tare imi este frica sa nu avem soarta ucrainei.de aceea iesitul in strada e cu doua taiusuri.depinde cum il controlam.deocamdata il controlam aiurea cu huliganii de la fostul rapid,dinamo,steaua.

  • valisor 2 februarie, 2017 at 10:47 Răspunde

   Dacă nu aș fi citit alte comentarii de-ale tale, aș fi crezut că ții cu ursul. Lasă dracului pesimismul deoparte, că fix acuma nu-ți face bine ție și nu face bine nimănui altcuiva decât… lăuda-i-ar popa prin ogradă!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.