IMAGINI INEDITE CU FOȘTII ȘEFI AI USL! CE ARE PONTA ȘI NU ARE CRIN?

1
751

Nu, nu ne referim la dosare penale, pentru că aici conduce lejer Ponta cu un 2-0: dosarul în care a fost trimis în judecată(n.r. contractele încheiate cu Cabinetul de Avocatură Șova), și un altul, aflat în lucru tot la DNA, în care este cercetat alături de Sebastian Ghiță.  Sigur, întrebarea este una cu mai multe variante de răspuns, însă dacă ne uităm la imaginile și filmulețele pe care le prezintă atacul.ro realizăm că Victor Ponta este priceput la dansul moldovenesc. Nu trebuie să fii profesor de dansuri populare ca să observi că Ponta este mai talentat, cel puțin la acest capitol, decât Crin Antonescu. Știe pașii, simte muzica, pe când Crin Antonescu parcă dansează pe cuie.

Imaginile au fost filmate în luna august 2011 în comuna Tupilați, județul Neamț, la un miting de susținere a candidatului USL, Liviu Harbuz, la alegerile parțiale pentru funcția de deputat rămasă vacantă în Colegiul uninominal 6, în urma decesului parlamentarului Victor Surdu. Așadar, trecuseră doar câteva luni de la înființarea USL-ului, iar noua alianță politică se afla în fața unui examen serios, prima bătălie politică adevărată, respectiv lupta pentru Colegiul 6. Așa se explică și deschiderea pe care cei doi lideri USL, Victor Ponta și Crin Antonescu, au avut-o față de participanții la adunarea electorală. Cei doi politicieni s-au prins în horă alături de simpatizanții USL, deși se vede clar că situația nu este una care chiar să le convină. Dar ce nu face politicianul român pentru un vot în plus? S-ar putea spune că orice. Cel puțin, în campania de la alegerile parțiale din Colegiul 6, o perioadă în care voturile se cumpărau și cu sacoșa, acuzațiile au curs gârlă. Echipele celor doi candidați s-au acuzat reciproc că au cumpărat alegătorii. Fiecare ar fi făcut-o după posibilități, unii cu sacoșe pline cu făină, ulei și zahăr, alții cu pepeni. Cert este că USL-ul a pierdut Colegiul 6 în dauna candidatului PDL, Adrian Rădulescu. Susținut puternic de Pinalti, ultimul avea să ajungă ulterior consilierul personal al lui Traian Băsescu. USL-ul avea să-și ia revanșa la alegerile locale și parlamentare din 2012, învingând cu un scor zdrobitor PDL-ul.Cu o existență pe scena politică de numai 3 ani, USL-ul, alianța politică în care mulți români și-au pus speranțe, avea să dispară în februarie 2014, moment în care și Crin Antonescu a făcut un pas îndărăt. Ponta, care a rămas în politică, are ceva probleme cu DNA-ul. Nici fostul lider al liberalilor nu se simte mai bine, DNA-ul dându-i târcoale ca urmare a denunțului făcut de fost noră a lui Virgil Măgureanu. La mijloc ar fi vorba de modul în care fostul lider al liberalilor și-a achiziționat un apartament de la fiul lui Virgil Măgureanu.

Daniel MURARU

⚠️ ️️Articolele publicate de ATACUL.RO nu pot fi preluate decât în limita a 500 de caractere şi obligatoriu cu citarea sursei (indicarea link-ului este obligatorie). În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a ne adresa instanței de judecată.

1 comment

  1. Un alegator 9 septembrie, 2016 at 08:22 Răspunde

    Maimutareala este cuvantul de ordine pentru campania electorala. Saltimbancii, adica politicienii si maimutele, adica pulimea care participa la aceste mascarade numite campanie electorala in Romania. Este acelasi film, banditii care pun banii pe masa pentru a fi trecuti pe listele partidelor si prostii adusi ca oile ranjesc tamp si se scalambaiaza de mana cu cei care le fura viitorul pentru un kil de ulei. Asa electorat, asa politicieni, asa tara, atat timp cat se va mai numi tara.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.