4 responses

 1. dana petcu
  martie 13, 2019

  De ce nu s-a aplicat sanctiune constraventionala ??? a dat telefon Stelica marinarul sau a primit el telefon de la ” BUFON” !!???? inspectorii sunt pasibili de cercetare penala ! se autosesizeaza Monsieur Olteanu!???

  Răspunde

 2. Alina
  martie 14, 2019

  Crede cineva ca este o simpla intimplare ca aceasta firma are sediul si isi desfasoara propriuzis activitatea in Tasca? Nimic nu se poate imtimpla la Tasca, fara stirea dnei Primar Dana Ursache. Aceasta societate nu-si putea incepe activitatea fara documente si de la Primaria Tasca. Ar fi interesant de aflat si punctul de vedere al dnei Primar.

  Răspunde

 3. constantin
  martie 14, 2019

  Mergeti la fosta topitorie de in de la Tupilati.Sunt munti de agregate iar albia Moldovei a fost adancita pe sute de metri.Niciodata nu s-au facut asemenea ravagii in balastierea de la Tupilati.Am inteles ca este tot o cardasie politica a psd-ului,

  Răspunde

 4. mihnea1
  martie 17, 2019

  Baaaaaaaaa! Hotilor si mincinosilor! Unde dracu se aude zgomotul utilajelor? Au disparut si urmele utilajelor de pe santierul soselei de centura a municipiului Bacau, despre care nemernicii astia spuneau ca e autostrada Moldovei. Iar ca magaria sa fie una tipic psd-ista aflam ca soseaua de centura are aprobare doar pentru un sens de circulatie. Asa ceva… Mintiti cum respirati nenorocitilor. V-a dat bucovineanul o (***) de zile mari si sunteti ofticati. Javrelor. Iar tu contribui la dezvoltarea Moldovei, inculpatule? Iar seful tuturor hotilor s-a imbolnavit subit ca se apropie puscaria. Pregatiti-va, penalilor.

  https://www.stiridinbucovina.ro/2019/03/17/pe-centura-bacaului-s-a-lucrat-dor-pe-15-martie-acum-e-pustiu-si-nici-cucii-nu-mai-canta/

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top
mobile desktop